Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan itt, aki ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan itt, aki ebben a ketgóriában találta meg a szerelmét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy valami fétis, vagy csak chat miatt egymásra írtatok, és lett belőle estleg személyes találkozó, aztán kapcsolat is, ez lehetséges, történt ilyen már valakivel?

dec. 4. 19:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi gyakoris házaspár vagyunk. 🤗
dec. 4. 20:08
 12/22 A kérdező kommentje:

11-es

Gratulálok, gondolom sokáig tartott még megtaláltátok egymást?

dec. 4. 20:09
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Én csak szexeltem egy csajjal kétszer, meg egy szűz lány leszopott, ennyi össz-vissz sajna. :|
dec. 4. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem szerelem, de közös fétis/kink kapcsán ismerkedtünk össze itt valakivel, találkoztunk is, amikor is ki tudtuk ezt élni, próbálni, és remélhetőleg még sokszor fogunk ezután is. :)
dec. 4. 20:43
 15/22 StevenUp ***** válasza:
100%
Életem egyik leggyönyörübb nöjével itt akadtam össze. Sajnos a távolság miatt semmi sem lett belőle :(
dec. 4. 21:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt, ebben a kategóriában találtam rá 10.18-án egy nagyon kedves férfire, sokáig írtunk egymásnak.

Sajnos miattam szakadt meg a kapcsolat, és ez a mai napig bánt.

dec. 4. 22:44
 17/22 A kérdező kommentje:

16-os

Írtam privátot, mert szerintem mi beszélgettünk, nekem is volt akkor pont egy lány, aki azóta eltűnt, bár Te lennél az! Én is sajnálom, és hiányzik nagyon!

dec. 4. 22:58
 18/22 anonim válasza:
Szerintem erre igen kevés az esély. Beszelgetes után a legtöbb ilyen abba marad.
dec. 4. 23:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Fétis miatt beszélgettem már több nővel itt, és közülük egy jó párral találkoztam is. Szerelem viszont nem lett egyikből sem, bár volt olyan akivel el tudtam volna képzelni komolyabbat is.
dec. 5. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, találkoztunk többször is, de vége lett.
dec. 17. 15:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!