Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan pasival foglalkozni aki egész egyszerűen nem hajlandó kinyalni?
Figyelt kérdés
dec. 4. 18:42
11/20 anonim válasza:
Te se szpj! Hidd el, ő fog elmenekülni. Ha ő nem orálozik, akkor te se. Ennyi.
13/20 anonim válasza:
Volt ilyen pasi. Borzalmas volt vele a szex, főleg így, hogy ódzkodott a puncinyalástól. Sokatmondó,hogy a komoly kapcsolataimban a párjaim mindig imádtak nyalni,én pedig örömmel viszonoztam, mert amúgyis szeretek szopni🥰
14/20 anonim válasza:
Nem vesztegetném az időmet olyan pasira, aki nem akar kielégíteni.
16/20 anonim válasza:
Ez nagyon egyéni preferencia... én biztos nyalok, és most első páromnál tartok még mindig így 10 éve... ha lesz életemben másik partnerem, az biztos, hogy szeretni fogja a szopást, különben nem leszek vele.
17/20 anonim válasza:
Nincs oda érted nem izgult rád eléggé.
Nekem van olyan nő az életemben ha kinyalhatnám már akkor is örülnék.
18/20 anonim válasza:
Szerintem könnyen találsz olyat, aki nyalni is szeret.
19/20 anonim válasza:
Magad nevében kérdezed, akkor nem. Ha általánosságban, akkor miért ne lenne érdemes.
20/20 anonim válasza:
Gondolom te vágysz rá igaz?
:-(
Nem rosszból alul minden rendben?
Volt barátnőm (nem sokáig) már nekem is aki nem volt túl jó illatú alul vagy hogy mondjam közvetlen fürdés után sem. :-(
Tudom én vagyok a balf@sz de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni hogy szóljak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!