Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány /nő aki képes a spriccelve élvezésre?? :) hány éves vagy?
13# pontosan így van, én is megtapasztaltam, akár több dl színtelen, igazából szagtalan pisit spriccelt a puncija orgazmus közben, nem egyszer...
Ő maga is azt mondta, hogy most aztán jól összepisiltem magam.
Élveztem, és ő is....
#13 #14
Van ez a mondás hogy
Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa. Akkor az minden bizonnyal egy kacsa.
Akkor ugyebár ha a pisi egy színes szagos dolog, ez pedig nem az, akkor hogy lenne az xd
15# akkor olvass utána, hogy pl ha megiszol egy sort, vagy 3-4 dl teát viszonylag gyorsan, akkor a veséd extra módon és gyorsan megteszi a dolgát, és fél - egy óra múlva, teljesen színtelen, szagtalan ún hidratált pisi jön ki belőled... gyakorlatilag enyhén sós víz.
Tudom, kóstoltam párszor.
Amiről beszélsz, az pl dehidratáltság esetén van, sötét színű és büdi, olyan jó erős pisiszagú.
A kettő között óriási a különbség.
ma 19:22
Olvass egy kicsit a vese működéséről, és sok érdekes és hasznos dolgot tudhatsz meg. De leírom az alapokat! A vérből szűri ki a vese a méreg anyagokat, hulladékot, a felesleges ásváényi anyagokat, sót, vizet. A vese nem mindenkinél mködik egyformán, hatékonyan. Ezért van akinek tiszta, víz színű, többnyire szagtalan, sós íz. De van akinek kissé bzös, sűrű, zavaros, az ízét meg hagyjuk. Egyébként hogy tanulj is valamit! Amikor még nem voltak diagnosztikai eszközök, gépek, reagensek, anyagok. Az orvosok a páciens vizeletének a megkóstolásával diagnosztizálta a vélhető betegségeket.
Visszatérve a kacsa példára ami egy ostoba gyerekes példa.
A pisi épp ezért mint nálam már sajnos nem víztiszta. De egy fiatalnál még igen! Keress rá a spriccelős orgazmus keresőszóval, és még plusz információkkal bővül majd a "tudásod! Orgazmus se csak egyféle létezik, hanem eddig 11 féle ismeretes!
Tisztelettel egy hülye egészségü végzettségű embertől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!