Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális gátlásokon szakember nélkül is túl lehet lendülni?
Az a helyzet, hogy az előző kapcsolatom óta elárulva és kihasználva érzem magam, holott ez nem igaz, és az exemmel azóta is jóban vagyunk (már nem szeretem "úgy" bőven kiábrándultam). Csak nagyon gyorsan talált valakit utánam, de közben velem is szexelt egy darabig, és túl későn léptem ki ebből, és ez kicsit elrontott lelkileg. Már 2 hónapja nem szívesen gondolok a szexre, mert kellemetlen érzéseket vált ki belőlem a puszta gondolata is. Tegnap kezdtem el újra vágyat érezni és kedvem támadt a szexhez, csak hát nagyon emocionális vagyok és csak azzal szexelnék, akiben bízom. Csak ugye annak az embernek a gátlásaimat is "el kéne viselnie" és nem akarnám rá zúdítani az összes terhemet.
Amúgy meg kenyérre sincs pénzem, nem hogy szakemberre. 😅
20 éves vagyok.
Köszönöm mindenkinek!
Valószínűleg túldramatizáltam, csak hát első felnőttkori kapcsolatom volt és nem tudtam, ez mennyire normális. Igen, van még mit tanulnom. 😂
De nagyon kedvesek vagytok, köszönöm tényleg!
Valójában az egyetlen dolog ami segíthet, ha kibeszéled magadból.
Ehez nem szakember kell és nem párkapcsolat. Csak egy olyan ember aki minden nap meghallgatja az esetleges nyügjeidet, és válaszol objektíven úgy, hogy te hiszel neki és akképp cselekszel ahogy javasolja. Ez csak így működik. Mert ezzel lényegében nyujtod a kezed felé, és ő vezet téged addig, amíg újra meg nem tanulsz önállóan "járni" :)
Ne gondold túl. Nem lettél kevesebb és nem kell szakember. Csak egy türelmes beszélgetőpartner.
Kérdező szerintem erre mondják tipikusan, hogy ne add fel, csak tanulj a hibáidból :)
Beszélgető partnert egyébként találhatsz itt a gyk-n is, picit észnél kell lenni, de nem lehetetlen, akár kedves normális érett nőt, akár elviselhetően perverz de azért jószándékú férfit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!