Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyar férfiaknak bejönne-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar férfiaknak bejönne-e egy csinos, ápolt, fiatal cigány csaj?

Figyelt kérdés

Mondjuk fiatalabbnak is néz ki a koránál, törékeny, alacsony, de formás, csinos, szép fenékkel, szép arc, ápolt és mondjuk értelmes meg normális.

Ilyenek az adottság, csak éppen cigány. Ilyenkor mivan?

tegnap 22:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

Na vááááááárjunk kicsit! Én sok cigány csajt ismerek, mert olyan környéken élek. Az érdekes mindegyikben az, hogy mind szépnek és csinosnak látja, gondolja magát, pedig éppen ellenkezőleg. Még középszerűnek is gyengék.

Mi a garancia rá, hogy a kérdező nem értékeli túl önmagát?

A másik amit megfigyeltem, hogy a roma csajok olyan 19-22 éves korig néznek ki jól, aztán lerobbannak mint a tank. Elhíznak, úgy néznek ki mint egy bivaly.

ma 08:27
 22/33 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg vannak gyönyörű cigány lányok. Csak az a baj, amit írtak már. A legtöbb 30 évesre már leromlik, illetve a személyiség. Én is ismerek olyan cigány lányt ,a ki kb a legszebb ismerősöm. De olyan ronda szája van, olyan a viselkedése, hogy maximum dugnám, de semmi több.
ma 08:29
 23/33 A kérdező kommentje:
:D rasszistának mondjátok magatokat, erre 20 privátot kapok este, nektek tényleg mindegy kit dugtok
ma 08:34
 24/33 anonim ***** válasza:
72%

Dugás az más.

Kapcsolat meg megint.

És nem a bőrszín miatt.

ma 08:51
 25/33 anonim ***** válasza:
63%
Nekem igen. Szerintem sok tényleg nagyon szép cigány lány/nő van. Viszont hosszabb távra tényleg az kell, hogy normális legyen és lehetőleg a családja is. Ha ezek megvannak, akkor nem látom, hogy miért ne lehetne belőle egy jó kapcsolat. Egyébként is tetszenek a temperamentumosabb nők. :D
ma 09:08
 26/33 anonim ***** válasza:
51%
Csak dugásra nagyon bejönne!
ma 09:27
 27/33 anonim ***** válasza:
85%

":D rasszistának mondjátok magatokat, erre 20 privátot kapok este, nektek tényleg mindegy kit dugtok"

Azt ugye tudod, hogy az oldal tele van szűz incel kocka férfiakkal?

Elhiheted, hogy ők írtak neked privátot és nem pedig a rasszisták.

ma 09:27
 28/33 anonim ***** válasza:
76%
Egy két cigány csaj teljesen rendben van, a gondok a rokonsággal kezdődnek. Esetek nagy részében azokat is a nyakadba kapod. Mire hazaérsz, ott vár rád a kiccsalád. Nem fogod tudni lerázni őket.
ma 09:51
 29/33 anonim ***** válasza:
52%

23

Na de te kit akarsz dugni?

ma 10:53
 30/33 anonim ***** válasza:
65%
Vannak nagyon perverz pasik, akik bírják a szagukat.
ma 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!