Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyar férfiaknak bejönne-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar férfiaknak bejönne-e egy csinos, ápolt, fiatal cigány csaj?

Figyelt kérdés

Mondjuk fiatalabbnak is néz ki a koránál, törékeny, alacsony, de formás, csinos, szép fenékkel, szép arc, ápolt és mondjuk értelmes meg normális.

Ilyenek az adottság, csak éppen cigány. Ilyenkor mivan?

tegnap 22:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
56%

Miért ne?

Mutasd magad.

tegnap 23:17
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedési szándékkal írtad ki a kérdést, vagy van egy adott ember aki tetszik?
tegnap 23:40
 13/33 anonim ***** válasza:
40%
Kopaszra borotvált fejjel biztosan bejönne, mert azt imádom.
tegnap 23:53
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szex akkor a pasik többsége azonnal ugrana. Ha kapcsolat akkor már kevesebb... (a mai napig elég sok az előítélet a társadalomban)
tegnap 23:58
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

Volt egy lány akinek udavaroltam. A szülei romák voltak, de nem abból a buta fajtából hanem dolgozó, értelmes szülők. Nem igénytelenek nem balhésak. "Csak" romák.

A lány hasonló adottságú volt mint te. Karcsú törékeny és gyönyörű fekete haja volt és hozzá kreol bőr és sötét szemek. Én sokáig udvaroltam neki. Tetszett neki, viszonozta. Egészen addig amíg el nem mentem hozzájuk.

Az apja meglátott és azonnal kimutatta, hogy nem vagyok neki szimpatikus. Nem fogott kezet velem és elfordult. 17 lehettem, a lány talán 15 vagy majdnem 16.

Illedelmes voltam végig. Nem jeleztem, hogy zavar amit tesz az öreg.

Aztán megmodnta nekem az apja hogy nem bízik a fajtámba. Mert erőtlenek vagyunk, és gyengék és megbízhatatlanok. Jobban tenném ha se a lánya se a lakás közelébe nem mennék többször.

A lány nem mert szólni. Viszont a következő héten mondta hogy hanyagoljuk egymást mert nem akar otthon zűrt.

Ez a válaszom erre a kérdésre :)

Valójában a mai napig fáj egy kicsit

ma 00:19
 16/33 menta34 ***** válasza:
48%
#16 Ha valóban olyan kvva intelligens lennél mint aminek gondolod magad akkor nem írsz ilyen kommentet :DDDD
ma 05:50
 17/33 anonim ***** válasza:
39%

Nem kéne! Szexre persze igen ha tényleg szép és csinos.

Az a baj hogy az előítéletekkel van baj.

Sok Roma haverom van de barátnő nem kéne.

ma 07:05
 18/33 anonim ***** válasza:
82%

A cigányokkal az a baj hogy az egész familiával kell össze jönni nem csak a csajjal és ez borzalom.

Ez az ami kiábrándító az egész csajból, mert neki is ez tetszik.

Nincs magán élet , nincs intimitás csak megkellene felelni az egész családnak.

ma 07:44
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:44

Ebben van igazság, de ezt az elején le kell tisztázni!

ma 07:52
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon szép cigánylányok, csak a személyiségük visszataszító, a kiccsalád nem fogadna el téged fehérként (a cigányok rasszistábbak, mint egy átlagos fehér skinhead), na meg a legtöbbjük nemibeteg is.
ma 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!