Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja, hogy itt talál szép csajt, az
A; hazudik
B; nem külsőre szép
#12 jól írta. A szép csajok nem anonim oldalon fognak ismerkedni. Úgy honnan tudják ki a gazdag és ki a dögös??
mert ez nem szexpartner-kereső oldal. Vannak olyanok, de ez nem az.
Na meg mert eleve szóba sem állnék olyan pasival, aki egy anonim arctalan oldalon akar nőt szerezni. Ott már biztos, hogy valami stikli van.
#11 Aki szeret engem és kedves hozzám, az normális.
170/50 = 17/5 = 3,4
Mi köze a lányoknak a 3,4-hez és a DD-hez? Melle minden lánynak van, így az nem hoz engem izgalomba. Ami nekem kell az a szeretet, vonzalom, minőségi idő, ölelések, szexualitás, csókok, bújások illetve az, hogy számára én legyek a Férfi.
Hol keresgéljek, ha nem a neten? Élőben nincs közösség, ahol személyesen ismerkedhetnék. Az utcán vagy villamoson meg mégsem szólíthatom meg a lányt, hogy "Szia tetszik a szép szemed és a mosolyod, szeretnélek megismerni, meghívhatlak egy forró csokira?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!