Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett fiatal szeretőt találni, lehetséges vagy esélytelen?
Lehetséges, de nagyban függ tőled is - A kinézet és a személyiség egyaránt nagyon sokat számít. Illetve az sem mindegy persze hogy milyen életkor érdekel.
Ha összességében aktív életet élsz, ápolt vagy, intelligens, figyelmes, és a korodhoz képest jól tartod magad akkor szerintem van esélyed partnert találni.
Csúnya ilyet mondani tudom, de az idősödő, kopaszodó, pocakos férfiak nem fogják érdekelni a fiatal nőket. Nehéz lesz partnert találni az biztos, sok nőnek a kinézet vagy a személyiség ellenére sem fogsz bejönni eleve, de biztos vagyok benne hogy - még ha kevesen is - de biztos vannak olyanok akiket érdekel egy negyvenes, igényes és ápolt férfi.
Bocsesz, férfinak gondoltalak élből :D
De a válaszom nem igen változik így se, ha egyébként ápolt és igényes vagy, a korodhoz képest jól tartod magad akkor van esélyed bőven, nőként is.
Magam részéről fiatalként(22)vagyok így, örülnék ha sikerülne egy idősebb hölggyel legalább annyi szimpátia alapján, hogy igényeljük egymás testét. Bizonyosan nem szeretnék annál többet mint szeretői/szexkapcsolat.
Viszont nekem személy szerint kevés a szabad időm. Helyem pedig csak autóba van😅
22F 182cm 77kg Pest mellett.
Most, hogy kiderült, hogy nő vagy, így már gondolom írtak is privátban sokan. Könnyen fogsz találni.
Én ugyanebben vagyok, csak 40-es pasiként. Nekem már nem lesz olyan egyszerű. :) Ha valaki ismerkedne, akkor várom, természetesen írjon. Úgy gondolom rendben van velem minden, fiatalos vagyok és fiatalosan is élek. Ha valakit érdekel, hát keressen.
30-as nőként elmondhattam, hogy enyém a világ.
De az már elmúlt, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!