Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon fura a teherbe ejtési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura a teherbe ejtési fétis?

Figyelt kérdés
szerintem szexi ha a nő megpróbálja ellopni a magomat, hogy terhes legyen. ez egy szexi szerepjáték, más is van így vele? vagy veletek meg is történt. szívesen olvasnám az élmény beszámolókat
tegnap 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretné gyerektartást fizetni hajrá...
tegnap 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
A legnagyobb baromság amit valaki fétisnek nevezett eddig!
tegnap 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt részem benne ,már majdnem darkwebnek mondható oldalon keresett egy pár így donort. Full anonim módon zajlott. Egy apartmant béreltem és ott találkoztunk, a férj hozta a feleségét, egy nagyon fullos nő volt, féltem is hogy csapda az egész.

Megtörtént aminek meg kellett jó kis este volt, kihasználtuk az alkalmat. Mondta hogy genetikai jegyek alapján választott ki, magas szőke és jóképű vagyok, azt mondta hogy a tökéletes alap, ráadásul mint kiderült nagy farkam is van, így ha fiú lesz és ezeket örökli akkor könnyű élete lesz.

Pár hét múlva azon az oldalon vissza is jelzett hogy pozitív a teszt, egészen nyolc hónapos terhes volt amíg hetente összejártunk 1-2 alkalommal dugni. Úgymond ezt kapta a győztes jutalomnak. Szép csaj volt terhesen is, úgy megedzett a sok gumi nélküli szex, hogy gumiban órákig is képes lennék.

Megszületett a gyerek törölte magát az oldalról, számot cserélt, azóta se láttam őket, ennek 10 éve. Furcsa lenne a gondolat hogy van egy gyerekem de ez esetben nem így gondolok rá, mert én csak segítettem nekik és attól hogy a spermám adtam az a gyerek nem az enyém hanem azoké akik nevelik. Ha bárki mást mond akkor az örökbe fogadott gyerekekre se tud emberként gondolni. Én csak dugni akartam 17 évesen és dugtam is egy fullos 28 éves csajt majdnem egy éven át, szerintem megérte

ma 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!