Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férjes nővel szexeltetek már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjes nővel szexeltetek már?

Figyelt kérdés
dec. 3. 10:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen szexeltem. Évek óta a férje nem nyúlt hozzá meg ráadásul alkoholista. Mai napig tart a viszony. 48 éves nő, én 44 éves férfi.
dec. 3. 10:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mivel élőben ismerkedtünk ez csak később derült ki. Mindenesetre jól működött a dolog. A férje nemzetközi kamionsofőr volt, 2-3 havonta egy egy hétvégére esett haza.

Tartott vagy két évig, aztán külföldre költöztek.

dec. 3. 10:33
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen. A titkárnőm is férjes...
dec. 3. 10:36
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

Igen. Évek óta nem kúrta a férje, én meg beakasztottam neki, csak sajna táv dolog volt, ritkán taliztunk. 34 voltam, ő 45.

36F

dec. 3. 10:38
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Igen, a feleségemet.
dec. 3. 10:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor 30 éve. Volt kettő férjes nő is az életemben. Én 20 éves voltam, ők pedig 28 és 35 évesek.
dec. 3. 11:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt kapcsolatom férjes nővel sajnos nem sokáig tartott de nagyon jó volt.
dec. 3. 11:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem, de szeretnék.
dec. 3. 12:33
 9/17 anonim ***** válasza:

Hajaj, egy időben ők találtak meg.

Jó volt, sőt, legjobb.

dec. 3. 12:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, két állandó szeretőm is volt házas hölgy. A férjeiket nem ismertem csak tőlük hallomásból. Az egyiküket nagyon-nagyon kedveltem, és iszonyat jókat szexeltünk.
dec. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!