Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fönőkkel vagy munkatárssal szexeltetek már?
Figyelt kérdés
dec. 1. 20:16
1/15 qaí válasza:
Nem de ez mindig izgatott. 36 éves vagyok férfi eü-ben dolgozom. Ennyi jó nő mellett dolgozni nem egyszerű. Volt már fantazialas bőven hátha egyszer osszejon.
2/15 anonim válasza:
Főnökkel nem, kollégával igen, de nem közvetlen munkatárs volt, másik részlegen dolgozott.
4/15 anonim válasza:
Főnökkel soha, kollégával már előfordult, de szintén nem közvetlen kolléga volt.
5/15 anonim válasza:
Igen és igen.
Tartós kapcsolat és gyerek lett belőle.
6/15 anonim válasza:
Sajnos igen. Azért sajnos, mert sok probléma, családi viszály lett belőle. Mindkettőnk házassága majdnem szétment. Nagyon megbántam, s csak magamat tettem felelőssé a történtek miatt.
7/15 anonim válasza:
Csapatépítés alkalmával igen. Kár volt, rossz emlék maradt.
8/15 anonim válasza:
Igen,utánna kellemetlen volt mindkettönknek .F
9/15 anonim válasza:
Kolleginával igen, de nem a munkahelyen.
37/N
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!