Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátságba belefér a punciba élvezés?
Figyelt kérdés
De csak ha mindketten szinglik és csak barátok.tegnap 05:47
11/18 Laylah válasza:
10., pedig a válaszomban benne volt a kérdésre is a válasz: nem.
12/18 anonim válasza:
Azt állítod hogy van barátság nő és fiú között!? Szexmentesen! Mesélj, kíváncsi vagyok.
Az hogy ismerős a másik fél az nem eredményezi azt hogy barátság van köztetek. Aludj egy ilyen férfivel egy ágyban. Meg tudod hogy van van nincs barátság.
13/18 Laylah válasza:
Igen, azt állítom, mert volt rá saját példám, aludtunk is egy ágyban többször is, sosem volt semmi köztünk, és nem csak ismerősök voltunk. Viszont ez csak olyan pasikkal lehetséges, akik emberszámba tudják venni a nőket akkor is, ha szexuálisan nem vonzódnak hozzájuk.
14/18 anonim válasza:
Ha előttem feküdnie egy nő, biztos nem allnám meg hogy ne nyuljak hozzá! Mert nem vagyok buznyák csak azért.
15/18 Laylah válasza:
Pont erről beszélek... sok férfi a nőt nem tudja emberszámba venni, csak szexuális szempontból érdekli. Az ilyen férfiakkal pedig nem lehet barátságot kialakítani.
16/18 anonim válasza:
10 éve egy nagyon jó fiú barátommal egy buli alkalmával lefeküdtem, aztán rájöttünk mennyire klappolunk szexuálisan és elkezdtünk összejárni. Na.. azóta ő a férjem és a gyerekem apja.
17/18 anonim válasza:
Belefér persze.. Nekem is van ilyen gyerekkori barim..N
18/18 anonim válasza:
Ha már dugtok akkor nem mindegy hova megy el? 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!