Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem nyugtatják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem nyugtatják meg a férfiakat a méretükkel kapcsolatban mint firdítva a mell méret meg a punci kinézet miatt a férfiak ?

Figyelt kérdés
A férfiak a kis mellű vagy saláta puncis nőket mindig megnyugtatják hogy úgy is szépek és semmi gond. Fordítva egy kis vagy átlag méretű férfit pedig le kis pöcsűznek a nők.
dec. 2. 15:42
1 2
 1/14 Eric Griffin ***** válasza:
87%
Megnyugtatónak, csak megnyugtathatatlan vagy. Akár 60-szor elmondhatná hogy neki elég a méreted azt se hinnéd el. Amikor egy nő kimossa a szennyed, meleg étellel, tiszta lakással vár, nem csesztet azért mert nem keresel annyit hogy minden hónapban 2 hetet valamelyik szigeten legyetek, melletted van mindenben és támogat, akkor tulajdonképpen megnyugtat arról hogy elég neki a méreted. Csak hát, az emberek 90% hülye észre venni, és annyira szét van csúszva lelkileg hogy minden percet azzal kell tölteni, hogy ő legyen a középpontban babusgatva.
dec. 2. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Semmi közöm másokhoz, illetve nem egyszer és nem kétszer olvastam, hogy egy nő leírta, neki nem elsődleges a méret és rögtön hazugnak nevezték. Minek nyugtasson bárkit is egy nő, ha nem hisznek neki?
dec. 2. 17:38
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Nagymellű és baba puncis nőként egy kicsit megnyugodtam. 😅😅
dec. 2. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
A nők és úgy általánosságban a társadalom elvárja a férfiaktól, hogy maguktól találják meg a magabiztosságukat.
dec. 2. 17:54
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

Azért, mert a punci az egy lyuk (nem számít a külseje, max hogy ne harangozzanak azért benne), ahova a férfi bedugja a farkát és 90%-ban elélvez. A nőknél ez másképp működik, egy kis farokból semmit nem lehet érezni m, nem tölt ki, nem adja ugyanazt az érzést, mint egy nagyobb, nem beszélve ugye a technikáról, ami szintén a férfin múlik, hogy hogyan használja a farkát.

Plusz akivel együtt vagyok hosszú ideje, azzal jó a szex is és elégedett vagyok a méretével is (ami a NEKEM megfelelő méret, szóval kielégítő), tudja magától is, hogy szeretem a farkát, de mondani is szoktam, ahogy ő is dicséri az én puncimat. Másnak meg pont nem érdekel, milyen, hogy én nyugtatgassam. :D Sok nőnek elég a kisebb méret is, de sokan a nagyra esküsznek, nyilván kitapasztalták, kinek mi a jó, és hangsúlyozom: a technika fontosabb, viszont ha valakinek már 11-12 cm, az valóban lehet, hogy megszívja a párválasztást, nyalással pedig nem minden esetben tud kompenzálni, ha az az adott nőnek kevés.

dec. 2. 21:02
 6/14 A kérdező kommentje:
De azért ti is mondhatnátok hogy jó a 15 centi ami átlag, nem kekteni a komplexust hogy 18 minimum meg ilyenek.
dec. 2. 21:06
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Azért mondják, hogy jó a 18, mert nem tudnak mérni. Szerinted vonalzóval járkálnak a nők? A 18 centi inkább 16, a 15 centi inkább 13. Csak sokan nincsenek képben egyáltalán, mondani meg ugye mindent lehet, hozzá is rakni pár centit, plusz az sem mindegy, honnan méred.
dec. 2. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem mind1 az sem honnan méred. Az úgymond hivatalos mérés szeméremcsontig nyomott vonalzóval történik. Valaki meg a hasfal bőrétől méri.
dec. 3. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
Mert a méret számít, ellenben a mell éret és punci alakja nem.
dec. 5. 09:43
 10/14 A kérdező kommentje:
De az is.
dec. 5. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!