Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a párommal megbeszélni dolgokat?
Figyelt kérdés
Ő az első, és sose bántott. Sose utasított vissza.
Mégis nincs kommunikáció köztünk szexuális téren. Nem merek beszélni vele, hogy nekem mi a jó és mi nem jó.
Hogy tudom én ezt erősíteni, hogy beszéljek erről szégyentelenül és fèlelem nélkül?
Félni attól félek, hogy elutasít vagy kioktat. De mint elején mondtam, nem tett velem semmi ilyesmit.
Ő az első párom.
21/L
dec. 1. 19:55
1/7 anonim válasza:
Ha vele nem mered megbeszélni, akkor mégis kivel beszélnéd meg?
A párunkban kellene, hogy a legjobban meg tudjunk bízni..
2/7 anonim válasza:
Pedig fontos lenne megbeszélned vele. Az első komoly barátnőm sem mert beszélni velem erről. Csak utólag mondta, hogy mi az ami nem volt jó. Azt mondta félt hogy nem tetszik amit mond, de könyörgöm ha nem mondja el akkor honnan kéne tudnom főleg hogy én sem voltam tapasztalt. Viszont ha tényleg úgy reagál hogy leszid vagy nagyon nem tetszik neki amit mond, esetleg nem változtat. Akkor nem érdemes erőltetni. Mert fontos hogy mind a kettőtök élvezze. Viszont ha partner benne és megérti és változtat akkor ő a te "embered". Szóval csak bátran.
3/7 A kérdező kommentje:
2# ugyan ezt teszem én is, hogy utólag mondom el neki a véleményem. Miután folyamatosan kérdezi, hogy mi a baj, mert üvölt az arcomról, hogy valami nem stimmel. De magamtól sosem mondtam el,csak miután 5x megkérdezte. :(
dec. 1. 20:39
4/7 anonim válasza:
A tudatalattidban lévő szorongások miatt. Gyanítom, hogy az élet más területén sem mersz kiállni saját magadért.
5/7 anonim válasza:
Szüleid nem tanítottak meg / sose érdekelték őket igazán a gondolataid.
7/7 anonim válasza:
Valoszinüleg rossz nevelésben volt részed (ebben a vonatkozásban). Nehéz leközdeni az ilyen gátat. Probálj elképzelni valami nagyon-nagyon "illetlen dolgot", de ami téged izgat. Vegyél egyszer egy mély levegöt és állj a párod elé ezzel a kivánsággal minél "disznobb" modon elöadva. Ha ez sikerül akkor a többi már egyre könnyebben megy. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!