Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 41 éves családanyaként elítéle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves családanyaként elítélendő, hogy tetszik egy 27 éves munkatársam és önkielégítést szoktam végezni, ha rá gondolok?

Figyelt kérdés
ma 07:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem. 42f
ma 08:19
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem az
ma 08:23
 13/21 Fragments of Fantasy ***** válasza:
40%
Nem. Álszent dolog azt gondolni, hogy soha nem gondolunk másra "úgy" főleg egy évek óta tartó párkapcsolatban. Elítélendő az lenne, ha tettlegesen is megtörténne és közben neked meg van otthon egy férjed.
ma 08:32
 14/21 anonim válasza:
52%
Dehogyis az. Én is pont 27 éves vagyok, és nagyon tetszene a tudat, hogy bejövök egy 41 éves családanyának. :)
ma 08:51
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Családanyaként nem. Feleségként eléggé.
ma 09:42
 16/21 anonim ***** válasza:
40%

Nem elitélendő!

Sőt!

Végre egy nő,aki el meri mondani,hogy hiába házas,de vannak sexuális gondolatai más pasi iránt!!!

Sok nő inkább magának sem meri bevallani.

Pedig ugye itt is látszik: A nőknek is vannak,léteznek ilyen jellegű masztis gondolatai,nem csak,és kizárólag a pasik ilyenek...

Köszönöm neked,kérdező nő!!!

ma 09:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Maszti helyett inkbb szexelhetnél vele
ma 10:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz akik nemmel válaszoltak!
ma 10:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha esetleg egyedülálló anya vagy, akkor simán mozdulj rá. Amúgy nem gáz. 38/F
ma 11:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Leszbi vagy???
ma 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!