Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem izgat fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem izgat fiatal srácként hogy egy nekem tetsző idősebb nőt leuraljak szexben ?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Gyakran szoktam fantáziálni olyan tőlem idősebb női ismerőseimről akik bejönnek 34-50 év között. Leginkább azt képzelem el hogy keményen megszopatom őket, jól megdugom és lefogom őket, irányítom meg keményen elverem a feneküket. Szóval durva szexet ahol és dominálom őket. Az olyan izgató benne hogy az életben egy taknyos srácnak gondolnak, ők elértek már valamit ráadásul mikor nem is éltem már akkor szexeltek aztán én meg mégis ott abvan a helyzetben dominálom őket és kiélem rajtuk a vágyaim 😀 Kicsi persze az esély erre sajnos.
tegnap 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nekem inkább kicsinyes hosszúnak tűnik. Ha pasik lennének akkor szimplán sz_rrá vernéd őket, de mivel te fiú vagy ők meg nők, úgy vagy vele, hogy a farkaddal is tudsz elég fájdalmat okozni nekik.
ma 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!