Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rövid ujjú ing lehangoló?
"Viszont egy nő ismerősöm egyszer megjegyezte, hogy a rövid ujjú ing az gáz."
ez kevésbé az illető ízléséről szól, mintsem arról, hogy egyesek attól érzik magukat valakinek, hogy mindenkit lefikáznak sznob öltözködési szabályok alapján.
Férfiként tudok nyilatkozni, de az én véleményem az, hogy ez is olyan hülyeség, mint hogy ne igyál cappuccinot, tejes kávét délután, mert az olaszok nem isznak. Az olaszoknak a rövid ujjú ing sem jön be, akkor most már ne viseljük...
Meg a másik kedvencem az volt, amikor még iskolásként az én iskolatáskámon volt palacktartó oldalt, akkor kiröhögtek azért, mert odatettem, és nem a táskába bele. Tényleg sokkal "szexibb", felgyűröd az ingujjad, mintha felvennéd azt, amit direkt arra találtak ki.
A mi cégünknél az egyik nagyfőnök is olyat hord. Nem sznoboskodja el fehér inggel, öltönnyel, de nem is lezserkedi el feliratos pólóval (meg nem játssza Steve Jobsot az egyszínű, unalmassal). A többivel sincs gond, de ez sem néz ki rosszul, ha akinek magára való méretet hord, és normális színeket választ.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld mindenkinek.
Elsősorban nők véleménye érdekel.
Nem, nem fogok írni privit, szóval nyugodtan le lehet írni a véleményt.
Amúgy én nyáron szeretek rövid ujjú inget hordani, azért kérdezem.
rövidujjú ing az béna, ciki, nézd meg kik hordják és látni fogod miről írok: öregek, bénák, suttyók hordják,
komoly emberek, akik számítanak hosszú ujjú inget hordanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!