Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mi számotokra a legszexibb férfi ruházat?
Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem, hogy együttlét előtt a nők szoktak szexi fehérnemüket felvenni. Mi ennek a férfi megfelelője? Az elefántos boxer? Szerintem az inkább vicces. Esetleg egy nőnek szexi lehet, ha szex előtt férfi egy szál csokornyakkendőben lép be a szobába? Írjatok ötleteket!nov. 30. 19:52
11/24 Icus76 válasza:
Lehet én defektes vagyok de a kantáros "melós" nadrág alatta semmivel:D
12/24 anonim válasza:
Fehér ing, farmer, hozza egy sportos ízléses zakó.
13/24 anonim válasza:
A randi nem egyenlő a felelőtlen bűnös alkalmi szex szel. FÉRFI-akról szólt a kérdés, remélem, itt mindenki az és nem holmi kanokról, igénytelen fedező csődörökről. És LÁNY-okhoz szólt a kérdés, remélem, itt mindenki az, akik nem magukat odadobós kis hempergős jerkecicákként viselkednek.
15/24 anonim válasza:
Hosszú ujjú ing, felül kigombolva és az ujja felhajtva/feltűrve.
16/24 anonim válasza:
Férfi tanga, ha nem lenne egyértelmű
17/24 anonim válasza:
Tudom, hogy a pasik ettől rosszul vannak, de nekem az öltöny. 😍
Nem tudom miért, talán mert magam előtt látom, hogy mit kaphatok az oltárnál, a gyermekünk esküvőjén... Vagy egyszerűen csak elkápráztat az, hogy milyen igényes tud lenni....
18/24 anonim válasza:
Sima fehér póló világosszürke melegítőnadrággal a gyengém 😀
19/24 anonim válasza:
Gumicsizma(vagy szandál barna zoknival), öltönyzakó, pufajka és svájcisapka így együtt..
20/24 anonim válasza:
Nyilván legjobban, ha elegánsan van felöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!