Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mi számotokra a legszexibb férfi ruházat?
nov. 30. 19:53
Nekem az ing a gyengém.
Ha egy számomra idegen férfi ingben van felér majdnem egy orgazmussal.
nov. 30. 19:54
#1. Pedig azt mondják,a nők nem vizuális típusok. Akkor most mi az igazság?
nov. 30. 19:57
Az egy szál csokornyakkendő is inkább a vicces kategória. Illetve nekem leginkább a vetkőzős fiúk jutnának róla eszembe az éjszakai klubokból meg leánybúcsúkról.
Szerintem a pasiknál nincs kimondottan ilyen ruhadarab. Ha egy pasi fel van elegánsan öltözve: ing, zakó, esetleg még nyakkendő is, az nagyon jól néz ki, és tényleg nagyon férfias. De egyrészt ezek így együtt mutatnak jól, nem külön-külön. Másrészt ezeknek le kell kerülni szex előtt. Nem úgy, mint a lányoknál mondjuk a harisnya, ami akár maradhat az ágyban is.
nov. 30. 20:01
3. Az az igazság, hogy lehet az 1. válaszolo akár nem is nö. De ha nö, akkor is csak egy vélemény és nem lehet azért a többi nöre is érvényesnek tekinteni.
nov. 30. 20:04
Elefántos boxer és hasonló röhejes. A nők még felöltözött állapotban indulnak be a pasitól, de a ruha önmagában kevés. A nők többségében a stílusos elegancia jön be, legyen az szmoking, vagy semi formal, vagy bármilyen más öltözék. Ízléssel, intelligenciával rendelkező férfi akkor is tudja mit hogyan kell stílusosan felvenni ha csak a boltba szalad le.
nov. 30. 20:40
Szóval haver ha randira várod a Nőt akkor legyél Férfi. Ne egy röhejes elefántos gatyában várd, hanem vegyél fel egy inget, normális nadrágot (akkor is lekerül) és dobj be a frigóba egy csomag epret meg egy pezsgőt. Fordítva, ha te mész akkor az öltözék ugyanaz, de vigyél magaddal egy üveg bort meg egy kis csomag édességet.
nov. 30. 20:41
Engem is az ing indít be, főleg ha felül nincs teljesen begombolva.
Alsónemű téren én a boxert tartom szexinek. Úgy meg végképp, ha kirajzolódik, ami benne van 🤭
nov. 30. 20:42
Sima boxer. Nem kell semmi nyakkendő meg vicces alsónemű. Ezeken max elmosolyodok, de semmi egyéb hatást nem vált ki, pláne nem lesz szexi.
nov. 30. 20:45
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tehát a nem is igazán kell, és ezért nem is létezik a férfinak semmilyen erotikus ruhadarab úgy mint a nőknél pl. a randibugyi, combfix stb...
Kapcsolódó kérdések: