Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a barátnőm kérésébe?
barátnőm felvetette hogy a nemi életünket esetleg pótolhatnánk egy másik férfival és akár ott lehetnék velük mellettük miközben.....
egészség ügyi bajom miatt most nem igen van nemi életünk barátnőmmel és barátnőm eddig elég jól tűrte,megértette. nem régen viszont felhozta ezt a kérdést és én nem is tudom mit mondhatnék rá. azt mondtam hogy ezt majd később megbeszélhetnénk
Annak ellenére fogom írni a következőket hogy mi a párommal imádjuk a többeseket, az orgiákat.
Erre a kérdésre barátom csakis TE tudsz választ adni saját magadnak! Izgat téged a dolog? Ha nem akkor ne menj bele, ha igen akkor meg hajrá. Ha viszont bármi kétséged van, nem tetszik neked a dolog, nem tartod izgalmasnak akkor a válasz NEM!
Szívesen csatlakoznék:)
39 éves ferfi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!