Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek a barátnőm kérésébe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek a barátnőm kérésébe?

Figyelt kérdés

barátnőm felvetette hogy a nemi életünket esetleg pótolhatnánk egy másik férfival és akár ott lehetnék velük mellettük miközben.....

egészség ügyi bajom miatt most nem igen van nemi életünk barátnőmmel és barátnőm eddig elég jól tűrte,megértette. nem régen viszont felhozta ezt a kérdést és én nem is tudom mit mondhatnék rá. azt mondtam hogy ezt majd később megbeszélhetnénk

tegnap 18:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele, de te felnőtt ember vagy, önálló gondolkodással és akarattal, aki majd eldönti, hogy a saját életében milyen döntést hoz ezzel kapcsolatban.
tegnap 19:19
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Valaki írta már, de szerintem is már van valakije, és így akar könnyíteni a lelkiismeretén.
tegnap 19:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, és saját tapasztalatból beszélek.

Anno nálunk nem a szex hiányával volt baj, "színesíteni" akarta a dolgot. Mondta, hogy keressünk valakit. Vegyes érzésekkel belementem.

Egy nap azzal állított haza, hogy talalt egy szimpatikus pasit, nézzem meg. Nem tetszett, mondtam is neki, nem mentem bele.

Milyen érdekes, hogy rövid idő múlva épp azzal a fazonnal bukott le🤣🤣🤣

tegnap 19:36
 14/26 A kérdező kommentje:
8as 12 es én is attól tartok,érzem valahol én is!
tegnap 19:36
 15/26 A kérdező kommentje:

könnyű írni hogy szakítsak tudom,de mégse olyan könnyű megtenni

nem tudom mitévő legyek

tegnap 19:38
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
Ha esetleg a szakításon töröd a fejed, előtte még állíthatsz neki egy csapdát. Hogy látszólag belemész ebbe, és figyeled hogy mennyi idő alatt találja meg a 3. felet, és hogy majd hogyan adja ezt elő. Ha csak hirtelen a semmiből előhúz valakit, akkor több mint valószínű hogy tényleg már megvolt korábbról, esetleg már kezelgette is a csajod. De ez már csak ilyen minden mindegy alapon, hogyha tényleg szakítanál, és kiderülne ez, akkor sokkal könnyebb szívvel távozhatsz. Bár fene tudja, dönts okosan! Mert van akit meg pont a tisztánlátás nyomorít meg jobban. Szerintem meg megkönnyíti az elengedést és továbblépést.
tegnap 19:39
 17/26 anonim ***** válasza:
71%
Mer nem csinalod neki dildoval hogy atoleled kozben? Nekem ez tokeletesen megfelelne,h a szerelmem olel kozben .
tegnap 19:40
 18/26 anonim ***** válasza:
37%

Szívesen átölelnélek. Dildo sem kellene❤️

tegnap 19:41
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelmű hogy már kezelgeti valaki
tegnap 19:59
 20/26 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, ő már félrekúr.
tegnap 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!