Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis alkohollal jobb a szex?
Figyelt kérdés
Lányok! Fiúk! Kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Most nem arra gondolok, hogy csutka részegen jobb-e, hanem mondjuk az alkalom előtt 1-2 feles lecsúszik, vagy éppen kis borozgatás előzi meg a szexet. Jobb?, nem jobb?, kevesebb menet megy?, esteleg több megy? nehezebben mész el? könnyebben? stb…
ma 16:12
1/2 anonim válasza:
A gátlásokat oldhatja egy kis alkohol, ez lehet előny. Én (nő vagyok) kívánósabb vagyok ha iszom, de ez eléggé kétélű fegyver. Ha kicsit iszom, valami lightosat, akkor minden úgy megy, mint amúgy is. Talán kicsit könnyebben is megyek el. De ha kicsit többet iszom mit kellett volna, akkor nem megy. Olyankor csak zabálni akarok, letusolni, és aludni. Nincs kedvem, nincs erőm sem.
2/2 anonim válasza:
egy kevés ital segít. ahogy #1-es írja, oldja a gátlásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!