Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a fontosabb: a tökélete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KisKanga kérdése:

Melyik a fontosabb: a tökéletes szex vagy a tökéletes élet?

Figyelt kérdés

Véleményekre és saját, hasonló tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Röviden:

Az exemmel szuper volt a szexuális életünk, de nem tudtam vele tervezni a jövőnket, ezért szakítottam velem. A férjemmel szuper az életünk, de a szex nem az igazi.

Hosszabban:

Az exemmel fedeztem fel igazából, hogy mit is szeretek szexuális téren. Mindenben benne volt és kölcsönösen kielégítettük egymást, sokat szexeltünk. Amikor már fogalmazódott bennem, hogy hosszabb távon nem lesz jó ez a kapcsolat, akkor nagyon sokszor arra gondoltam, hogy "de a szex jó vele, nem az szokott elsőként elromlani?". Sajnos a családi háttere, és az élete is elég zűrös volt, így jövőképben nagyon nem tudtunk passzolni. Amikor nehezen eljutottam arra a felismerésre, hogy nem tudom és nem feladatom megmenteni, akkor szakítottam vele.

A férjemmel szuper az életünk minden területe, kivéve a szex. Keveset szexelünk, és ő nem nyitott az új dolgok kipróbálására (pl nem mer elfenekelni, pedig szeretem). Mindketten elvagyunk így, de ha varázsütésre lehetne változtatni valamin, akkor az életünkben ez az egy pont lenne.

(U.i.: Nem, nem akarom megcsalni. Nem, még veled sem.)

ma 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Az egyik nélkül a másik nem lehet tökéletes.
ma 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Amíg fiatalabb voltam, fontos volt a szex, ma már inkább a nyugalmat választom, nincs kapcsolatom 😁. Azért kár, hogy velem sem 🤣
ma 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderül mi az a tökéletes, akkor lehet rajta dolgozni.
ma 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Pedig meg fogod csalni!!!

És nem velem.

ma 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljetek a szexről mond neki miket szeretsz. Kérdezz te is. Igyjatok együtt. Aztán néha vedd a kezedbe az irányítást vadulj meg és akkor tudni fogja :D.

Ha előző párod neked mutatta meg milyen a jó szex te megmutathatod neki.

ma 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről a témáról már sokszor. Mindketten elmegyünk az együttléteknél, de mivel megtapasztaltam már, hogy milyen is lehetne, néha hiányérzetem van.

#4: Nem, nem fogom. Van önuralmam, szeretem és nem tenném próbára a kapcsolatunkat ezzel.

ma 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nem fog tetszeni, de az ilyen kapcsolatok tönkre mennek idővel. Pontosan annyira problémás, mint ami az exeddel volt, csak másképpen. Nincs hosszú távú jó kapcsolat jó szex nélkül, ez fontos. Egy ideig el lehet nyomni, lehet azt mondani, hogy nem olyan fontos, lehet hazudni magunknak, de egy idő után be fog telni a pohár. Vagy rosszabb esetben esz flusztrált kielégítetlen ember lesz a végeredmény. Mert ez csak rosszabb lesz, nem jobb. Vagy sikerül az adott házasságban fejlődni közösen, vagy tönkre fog menni. Sokszor szerintem elfelejtik egyesek, hogy ez az egy életük van. És nem alarják belátni, hogy valami nem éri meg.
ma 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!