Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb: a tökéletes szex vagy a tökéletes élet?
Véleményekre és saját, hasonló tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Röviden:
Az exemmel szuper volt a szexuális életünk, de nem tudtam vele tervezni a jövőnket, ezért szakítottam velem. A férjemmel szuper az életünk, de a szex nem az igazi.
Hosszabban:
Az exemmel fedeztem fel igazából, hogy mit is szeretek szexuális téren. Mindenben benne volt és kölcsönösen kielégítettük egymást, sokat szexeltünk. Amikor már fogalmazódott bennem, hogy hosszabb távon nem lesz jó ez a kapcsolat, akkor nagyon sokszor arra gondoltam, hogy "de a szex jó vele, nem az szokott elsőként elromlani?". Sajnos a családi háttere, és az élete is elég zűrös volt, így jövőképben nagyon nem tudtunk passzolni. Amikor nehezen eljutottam arra a felismerésre, hogy nem tudom és nem feladatom megmenteni, akkor szakítottam vele.
A férjemmel szuper az életünk minden területe, kivéve a szex. Keveset szexelünk, és ő nem nyitott az új dolgok kipróbálására (pl nem mer elfenekelni, pedig szeretem). Mindketten elvagyunk így, de ha varázsütésre lehetne változtatni valamin, akkor az életünkben ez az egy pont lenne.
(U.i.: Nem, nem akarom megcsalni. Nem, még veled sem.)
Beszéljetek a szexről mond neki miket szeretsz. Kérdezz te is. Igyjatok együtt. Aztán néha vedd a kezedbe az irányítást vadulj meg és akkor tudni fogja :D.
Ha előző párod neked mutatta meg milyen a jó szex te megmutathatod neki.
Beszéltünk erről a témáról már sokszor. Mindketten elmegyünk az együttléteknél, de mivel megtapasztaltam már, hogy milyen is lehetne, néha hiányérzetem van.
#4: Nem, nem fogom. Van önuralmam, szeretem és nem tenném próbára a kapcsolatunkat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!