Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket tartjátok fontosabbnak a szexben?
Figyelt kérdés
Legyen minőségi, vagy inkább mennyiségi? Ha csak az egyiket választhatnád, melyikre tennéd a voksodat?okt. 16. 07:27
2/10 anonim válasza:
Szerintem ha valaki hamar újra tettre kész, illetve sokáig bírja akkor az hozza magával a minőségi szexet is. Persze biztos van kevés kivétel.
3/10 anonim válasza:
Inkább minőségi.
Persze attól is függ melyik pontosan mit takar.
2 rövid menet helyett inkább 1 hosszabb és tartalmasabb.
F
5/10 anonim válasza:
Nekem minőségi amiben részem van,de csak 3-4 hetente. Szóval mennyiségi ! F
7/10 anonim válasza:
Minőség.
Ahogy az ember " idősebb" lesz, méginkább előtérbe kerül a minőség.
9/10 anonim válasza:
Minőségi. Persze ne évi egyszer legyen. Nálunk a mennyiség nincs meg, mivel kb havi kettő szex van, de a szimpla dugás körítés nélkül nem az igazi. 39f
10/10 Senior Séf válasza:
Világéletemben egylövetű voltam, így a minőségire voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!