Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lassítasz, ha te vagy alul, és a nő lovagol a farkadon, élveztél el már akaratod ellenére, és hogyan kezeltétek a helyzetet?
Figyelt kérdés
nov. 30. 09:56
1/7 anonim válasza:
Ovszerbe élveztem , de kemény maradtam nyomtuk tovább
2/7 anonim válasza:
Mondom neki ha lassítani akarok. Sehogy nem kezeltük, megtörténtét és nem lett belőle semmi.
3/7 anonim válasza:
Ha el is élvezek tudom tovább folytatni bármeddig! Nincs ebből semmi gond! A nők többsége is élvezte eddig!
4/7 anonim válasza:
Igen, élveztem már el olyan hirtelen, hogy nem is számítottam rá.
Magamhoz húzom a nőt, hogy ne tudjon elmozdulni hozzám képest, aztán néhány pillanat múlva én kezdek mozogni, vagy hagyom őt, de csak lassan.
5/7 anonim válasza:
Nem túl nehéz megoldani. Felemeled a csípőd és kiesik a ritmusból. Max a combjainál is lenyomod, lennt tartod a fenekét
6/7 anonim válasza:
Mondtam neki hogy lassítson mert mindjárt elmegyek. Folytatta én pedig elélveztem bele.. mondta hogy érezni akarta. És ő egy prosti volt akivel sokat jártam össze emiatt is volt gumi nélkül. Terhes volt már addigra így tudta hogy tőlem nem eshet teherbe, én meg akkor tudtam meg hogy terhes mivel én izgulni kezdtem. Neki volt rendes párkapcsolata szóval nem vendég gyermek.
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam megállni, amikor ilyen volt, szóltam, hogy álljon meg, de a melegtől és a szorítástól fokozódott az izgalom, és elélveztem. Sajnos leszállt rólam, pedig tetszett volna, hogy ha már megtörtént, folytatja a lovaglást, és tovább mozog rajtam.
nov. 30. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!