Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, voltatok már nedvesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, voltatok már nedvesek nyilvános helyen? Mi izgatott fel annyira? Hogyan kezeltétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

máj. 6. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Pl.

-edzőteremben előfordult már néhányszor, ott ugye alapból csomó izmos,izzadó férfit lehet látni, amint dagadoznak az izmaik edzés közben, plusz ha mellé valaki még jóképű is és a stílusa is megtetszik...

- vagy amikor boxmeccsre hurcolt el az akkori barátom. A játékra amúgy sem figyeltem mert az nem érdekelt, de ahogy a 2 férfi boxolt, hát kicsit benedvesedtem

-Maluma koncerten

- moziban szexjelenet közben, mivel amúgy is tetszett a férfiszínész

- baráti összejövetelen mikor megjelent a pasi, aki tetszett.

Nem kezeltem sehogy, nem is kell, mivel ez nem feltűnő. Max.ha már zavar akkor elmegyek a wc-re és megtörlöm magam mint pisilés után.

máj. 6. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A pasi jenlete :)
máj. 6. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa de akkor a párom miatt
máj. 6. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ezt nem kell kezelni.

Nem látszik mint a pasiknál és nem is ázik át semmink tőle. Nem olyan vízszerű

máj. 6. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt rà példa pasi jelenléte.
máj. 6. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Jaja, minden nő csak úgy random módon sétál az utcán és hirtelen nedves lesz majd ott helyben akár a buszon, parkban vagy akárhol maszturbálni kezd, így gondoltad? 😂
máj. 6. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"Hölgyek, voltatok már nedvesek nyilvános helyen? " Bizton állítom, hogy minden nőnek volt már ilyen. Ahogy neked is volt merevedésed.
máj. 6. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
ha véletlenül villan a bugyim, akkor mindig felizgulok és nedvesedek
máj. 6. 14:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8, Egy nő benedvesedik a saját bugyijától, jah, mesélj még.
máj. 6. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer a buszon mellém ült egy pasi. Nagyon jó illata is volt és a hangja.. (folyamatosan telefonalt) mely orgánuma volt. Annyira felizgatott.. már elképzeltem ahogy ott helyben a buszon megdug.. alig vártam hogy leszálljak és lenyugodjak.
máj. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!