Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaky milyen hatással van rajtatok a homokóra alkat egy nőn?
11
Igen, Salma Hayek homokóraalkat – és az a típus, amiről beszéltem, hogy tetszik. Nincs nagy bele, hájas valaga, összeérő, vastag combja.
Megírom, hogy melyik homokóraalkat jön be, melyik nem, erre Te lbszol, hogy dehát bzi vagyok, és a Salma Hayek... Miközben pont azt közöltem, hogy a SH típusú, nem hájas homokóraalkat nagyon is bejön. Tényleg nem tudok mit kezdeni ezzel az értetlenséggel.
Meg azzal se, hogy egy tiszta és őszinte véleményt, amiben még logika is van, 0 %-ra kell értékelni, csak mert nekem szexuálisan nem vonzó a súlyfelesleg, ezért bosszút kell állni ilyen dedós eszközökkel.
A homokóra alkat nem csak a nagy mell, széles csípő, hatalmas feneket jelenti. Egy vékony lány is lehet homokóra alakú, ennek az arány a lényege és optikailag szerintem ez a legszebb, legesztétikusabb. Röviden, mellben legyen olyan széles mint csípőben. Ehhez pedig vékony derék dukál.
Na ez gyönyörű.
Itt egy példa: [link]
#13 milyen bosszú a súlyfelesleg miatt? :D pont azt írtam, hogy nem minden homokóra nő dagadt. Legtöbb embernek nem jönnek be a dagadtak.
És miért vetted ennyire magadra?
17
Ehh, hagyjuk. Szerintem érthetően fogalmazok, de feladtam. Értsd úgy, ahogy csak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!