Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaky milyen hatással van rajtatok a homokóra alkat egy nőn?
Papíron ez az ideális úgy tudom. Egyébként meg hiába hoz példákat,nekem mind más
Ha látom, akkor tudok mint mondani. De mindenkinek más tetszik.
Nekem kifejezetten taszító a széles csípő, vastag comb, nagy popsi.
39/F
Hűha, vannak ám indulatok…
Nyilván ízlés dolgában egyből le kell bzizni a másikat, ha esetleg nem ugyanaz tetszik neki, mint neked. Meg hogy jön ide a botsáska? A vékony, keskeny csípőjű lány eleve nem tud homokóra alkatú lenni, megjegyzem, nekem az az alkat is nagyon szexi, mert szeretem a vékony lányokat kis kerek seggel – igen, tudom, bzi vagyok.
Salma Hayek is hogy jön ide? Nem hájas egyáltalán.
Vagy nem tudsz egy szöveget értelmezni, vagy, ami még rosszabb, szándékosan érted félre, amit mondok, hogy vitát provokálhass. Ez utóbbit feltételezem. Nincs értelme a gyakorin már rég semmilyen normális beszédnek, mert ugyanolyan kommentelő hadak vannak, mint máshol, és itt élitek ki a feszkótokat meg a hétköznapi frusztrációtokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!