Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaky milyen hatással van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaky milyen hatással van rajtatok a homokóra alkat egy nőn?

Figyelt kérdés

nov. 30. 07:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Papíron ez az ideális úgy tudom. Egyébként meg hiába hoz példákat,nekem mind más

Ha látom, akkor tudok mint mondani. De mindenkinek más tetszik.

nov. 30. 07:49
 2/23 anonim ***** válasza:
41%
Totál nem jön be.
nov. 30. 07:52
 3/23 anonim ***** válasza:
34%

Nekem kifejezetten taszító a széles csípő, vastag comb, nagy popsi.

39/F

nov. 30. 08:04
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
Számomra ideális, egy álom nő. Tökéletesebb női alak nincs attól.
nov. 30. 08:10
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Elégjó.

De nekem a körte a favorit.

nov. 30. 08:13
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudok a kérdésre egyértelműen válaszolni. Van az a homokóra alkat, ami kibszott szexi, mert nagy a melle a nőnek, lapos a hasa, elképesztő vékony a dereka, és irreálisan kerek a segge, de legfeljebb M-es, és nem orbitális. Meg van az, amikor nagy a mell és vékony a derék, de hájpocak van, túl széles a csípő, és akkora a rengő, hájas segg, hogy hátulról megcsinálni csak 20+os fasszal lehet. Na az ilyen nagy darab nők nekem nem annyira izgatóak.
nov. 30. 08:21
 7/23 anonim ***** válasza:
Kicsit konkrétabban írj a homokóra alkatról
nov. 30. 08:54
 8/23 anonim ***** válasza:
Nagy hatással pláne ha rajtam van!
nov. 30. 09:22
 9/23 anonim ***** válasza:

Hűha, vannak ám indulatok…

Nyilván ízlés dolgában egyből le kell bzizni a másikat, ha esetleg nem ugyanaz tetszik neki, mint neked. Meg hogy jön ide a botsáska? A vékony, keskeny csípőjű lány eleve nem tud homokóra alkatú lenni, megjegyzem, nekem az az alkat is nagyon szexi, mert szeretem a vékony lányokat kis kerek seggel – igen, tudom, bzi vagyok.

Salma Hayek is hogy jön ide? Nem hájas egyáltalán.

Vagy nem tudsz egy szöveget értelmezni, vagy, ami még rosszabb, szándékosan érted félre, amit mondok, hogy vitát provokálhass. Ez utóbbit feltételezem. Nincs értelme a gyakorin már rég semmilyen normális beszédnek, mert ugyanolyan kommentelő hadak vannak, mint máshol, és itt élitek ki a feszkótokat meg a hétköznapi frusztrációtokat.

nov. 30. 10:17
 10/23 anonim ***** válasza:
Salma Hayek úgy jött ide, hogy ő homokóra alkat. És azt mondták erre az alkatra sokan, hogy nem jön be nekik. Te nem tudod értelmezni azt, amit én írtam
nov. 30. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!