Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szedik fel a pasik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedik fel a pasik a férjes nőket?

Figyelt kérdés

Ugye tudjuk, hogy vannak olyan 40-es, 50-es nők, akik el vannak hanyagolva és nyitottak a szexre. A férfiak hogyan találják meg az ilyen nőket? Ismerek néhány ilyen nőt, akikről már több helyről hallottam, hogy szeretik a változatosságot. Nekem viszont fogalmam sincs hogyan lehet az ilyet megkörnyékezni. Szükséges hozzá a napi kontakt, hogy közel kerülj hozzá?

Bevallom, hogy nekem ez volna a legjobb. Izgalmas, nem kell egy kapcsolatot fenntartani, csendben mégis lehet szexelni, ráadásul ingyen. Viszont kissé tapasztalatlan vagyok ehhez és érdekelne, hogy hogyan működnek az ilyesmik. Egyszer adódott egy lehetőség, de volt barátnőm és nem akartam őt megcsalni. Akkor a nővel a munkánk révén megvolt a napi kapcsolat, onnan magától adódott volna.

nov. 29. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nekem is van feleségem, a problémaközösség máris adott. Az elnemválás szándéka is, így hasonló gondolatvilágban élve egészen egyszerű dolog.
nov. 30. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Az ismerkedés nagyon változó.

Nemrég a Lidl-ben kacsintottam egy csinos nőre, aki egy csúnya pocakos papa-macival volt.

Finoman a kezébe csúsztattam a névjegy kártyámat.

3 nap múlva már "túlórázott" a munkahelyén. 😃🤫

nov. 30. 14:09
 13/19 anonim ***** válasza:
A feleségére ráunt a ferj vagy az asszonynak unalmas már ugyan az a fasz. Imádják az új faszt. Sztem fbn lehet új faszra vágyó feleséget találni.
nov. 30. 19:10
 14/19 anonim ***** válasza:

13.

Húha. Akkor felnézek.

😁😆

nov. 30. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Én a másik oldal vagyok.Az érzelmileg bántalmazott feleség..de sajnos senki sem akar felszedni:(
nov. 30. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:

15.

Melyik városkából írsz ???

nov. 30. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:

2 - "Aki tonkreteszi egy csalad harmoniajat" - Baromság!

Ahol félredugnak (és nem közös megegyezéssel) ott már régen nincs harmónia!

A szex élvezet, harc, beteljesedés.

A házasság nem birtokviszony!

dec. 1. 01:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én munkahelyen. Sokszor ott szexeltunk, vagy egy lakásban. Izgató volt, hogy onnan ment haza a családjához
dec. 1. 08:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Én már olyat is csináltam, hogy a férjet dugtam meg rendszeresen. 24 voltam, a hapsi 38.
dec. 2. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!