Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedik fel a pasik a férjes nőket?
Ugye tudjuk, hogy vannak olyan 40-es, 50-es nők, akik el vannak hanyagolva és nyitottak a szexre. A férfiak hogyan találják meg az ilyen nőket? Ismerek néhány ilyen nőt, akikről már több helyről hallottam, hogy szeretik a változatosságot. Nekem viszont fogalmam sincs hogyan lehet az ilyet megkörnyékezni. Szükséges hozzá a napi kontakt, hogy közel kerülj hozzá?
Bevallom, hogy nekem ez volna a legjobb. Izgalmas, nem kell egy kapcsolatot fenntartani, csendben mégis lehet szexelni, ráadásul ingyen. Viszont kissé tapasztalatlan vagyok ehhez és érdekelne, hogy hogyan működnek az ilyesmik. Egyszer adódott egy lehetőség, de volt barátnőm és nem akartam őt megcsalni. Akkor a nővel a munkánk révén megvolt a napi kapcsolat, onnan magától adódott volna.
Nem kell hozzá feltétlenül napi kontakt, de ettől még a legtöbb félrelépés a munkahelyi kapcsolatokból történik.
Hogy szedik fel? Ahogy a független nőket is - pont ugyanúgy végig kell menni a szimpátia, bizalom, vonzalom, vágy lépcsőfokain.
Itt nem erről van szó. Ezek már mind kiégett, látszatházasságok akiket már semmi sem köt egymáshoz csak a közös vagyon. Jóformán nyílt titok, hogy ki kivel kavar...
A gyerekek meg már rég felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!