Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltünk egy férfival kb 1 órán át,nagyon élveztuk,majd másnap azt mondta hogy most napokig képtelen lenne lefeküdni velem,miért?
Figyelt kérdés
Minden vágyát kielégítettem,óriásit élvezett,nagyon jó volt vele,már nem egyszer szexeltünk. Azt mondja,sose érzett még így szex után, és nem én vagyok az oka. Akkor mi?ma 14:06
1/6 anonim válasza:
Hazudott, stressz, alacsony libidó (csak pár naponta tud durrani), nem tud máskor lelécelni az asszonytól :) Nem tudjuk a valódi okot, nem vagyunk gondolatolvasók.
3/6 anonim válasza:
Kamuzott csak! Most mást fog dugni néhány napig
4/6 anonim válasza:
Szerintem csak imponálni akart azzal hogy nem tud többet szexelni mivel annyira jó voltál számára hogy teljesen kicsináltad !
6/6 Eric Griffin válasza:
1 óra nem semmi, becsüld meg jól! Nekem 62 perc a csúcs, mondjuk abban volt minden. Orál, anál, óra visszaállítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!