Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kimászni eből a szar helyzet ből?
Figyelt kérdés
Az eletem ugy alakult hogy a szüleimtol elköltöztem már 16 évessen és mindig máshol laktam. Most 19 vagyok es egy férfi lakasaban elek, de ez nincs ingyen. Elvár dolgokat hogy meg tegyek. Fél éve tart ez az egesz es nagyon kezd elegem leni. mit csinaljak? dolgozom egy raktarban is de abol nem tartom fent magam.nov. 29. 13:51
11/13 anonim válasza:
Vannak munkahelyek szállással, esetleg külföldön is ott jóval többet is tudnál keresni
Sok lányt ismerek akik 5-20 milliókkal jöttek haza.
A gyakorlatban megszerzett nyekvtudással pedig jó munkahelyeket lehet találni később itthon is
12/13 anonim válasza:
Ha már pénzért szexelsz akkor jobban jarsz ha rendesen prostinak állsz egy óra legalább 30 ezer úgyhogy kb három óra alatt megvan az albérlet és nem leszel kiszolgáltatva és kihasznalva egy ember által
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!