Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kimászni eből a szar helyzet ből?
Figyelt kérdés
Az eletem ugy alakult hogy a szüleimtol elköltöztem már 16 évessen és mindig máshol laktam. Most 19 vagyok es egy férfi lakasaban elek, de ez nincs ingyen. Elvár dolgokat hogy meg tegyek. Fél éve tart ez az egesz es nagyon kezd elegem leni. mit csinaljak? dolgozom egy raktarban is de abol nem tartom fent magam.ma 13:51
2/8 anonim válasza:
Fent lehet tartani magad a raktári fizetésből. Én 20 évesen egy gyárban dolgoztam, irtó keveset kerestem, mégis fenntartottam magam,nem lettem ingyen prosti. Persze a luxusról lemondtam, szegényes környéken béreltem egy szobát, zacskós levesekről és szendvicsekről éltem, ruhát évi 2-3szor vettem, de önállóan fenntartottam magam.
3/8 anonim válasza:
Én a költözést javasolnám. Fentebb leírták, hogy van megoldás, csak kérdés az, hogy az igények erősebbek e, benned, mint azok a dolgok amiket "meg kell tenned" a pasinak
6/8 anonim válasza:
a) Keresel más melót amiből saját albira futja.
b) Lelépsz és albérlőtárs leszel csajokkal összeköltözve.
c) Lelépsz és olyan pasival költözöl össze akivel szívesen dugsz is nem csak muszájból.
7/8 anonim válasza:
Pontosabban miböl van nagyon eleged? Gondolom amikor odaköltöztél megbeszéltétek ki mit ad a másiknak. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!