Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz, ha engem nem zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz, ha engem nem zavar ha kicsit borostás vagy szőrös?

Figyelt kérdés

Nem szeretem ha teljesen csupasz a pu*im, mivel nagyon puha a bőr arrafelé és fehér, csupaszon olyan mintha egy kislány lennék kB. Nem szeretem. 2-3 naposan, amikor már borostás, nekem az jobb látványt nyújt.

Na szoval a lényeg, hogy volt egy randim, aminek nem lett szex a vége, de levetkőztem.

Utána pár nappal később visszahallottam, hogy a srác szerint milyen undorító volt, hogy nem volt teljesen csupasz, frissen borotvált, hanem 2-3 napos.

De nem is a sztori a lényeg, hanem hogy ma már tényleg csak a csupasz az, ami nem ciki????

(férfinél kifejezetten azt szeretem ha szőrös)

nov. 29. 12:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem annyiból nem tetszik a borosta, hogy szúr. Nyaltam már úgy nőt, hogy odalent borostás volt, és egyszerűen nem tudtam úgy élvetni a nyalást. 38/F
nov. 29. 21:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem meg még a nyelvemet, ajkaimat, de még az ujjaimat is izgatja ha szúr, egyszerűen imádom! A látványáról már nem is szólva. Mondjuk én a hosszabb szőrt is kifejezetten szeretem.
nov. 29. 22:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban az énközpontúság egyre kiszélesedő trendisége,hozza magával,hogy lassan csak azt fogadjuk el,ami propagálva van,széles körben támogatott! Személy szerint,azt vallom,ami a partnernek a legjobb,abban -ha nem is feltétlen egyettértésben-nem hangoztatom az ellenvéleményt! Van egy alkalmazkodói képesség,ami ilyen esetben hasznos lehet!!

Viseld úgy nyugodtan,ahogy azt éppen kedved tartja!

50F

nov. 29. 22:05
 24/25 A kérdező kommentje:

21,

Bezzeg ha én szólok neked, hogy szúr a puszid, akkor megkapom, hogy biztosan nem lesz 3 naponta borotválkozás....

nov. 30. 08:48
 25/25 anonim ***** válasza:

Én még a borostán is túl megyek, mert nekem nagyon itgató, ha a punci minimális mértékben szőröske.

Ha csak éppen gusztusosra van leszedve.

Persze olyan barinőm is volt már, akinek 7-8 centis szörzete volt, és lehetett fésülgetni.

Izgalmas dolog egyébként az is. Ha a csiklóját is birizgáltam kicsit a fésűvel, akkor még orgazmushoz is jutott.

nov. 30. 14:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!