Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, ha engem nem zavar ha kicsit borostás vagy szőrös?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha teljesen csupasz a pu*im, mivel nagyon puha a bőr arrafelé és fehér, csupaszon olyan mintha egy kislány lennék kB. Nem szeretem. 2-3 naposan, amikor már borostás, nekem az jobb látványt nyújt.
Na szoval a lényeg, hogy volt egy randim, aminek nem lett szex a vége, de levetkőztem.
Utána pár nappal később visszahallottam, hogy a srác szerint milyen undorító volt, hogy nem volt teljesen csupasz, frissen borotvált, hanem 2-3 napos.
De nem is a sztori a lényeg, hanem hogy ma már tényleg csak a csupasz az, ami nem ciki????
(férfinél kifejezetten azt szeretem ha szőrös)
ma 12:10
4/18 A kérdező kommentje:
3
Lányként te mit gondolsz, melyik jobb látvány?
ma 12:19
5/18 anonim válasza:
Nem ciki, én jobban szeretem mint a frissen borotvált puncit. 45F
7/18 anonim válasza:
4
Én már több mint egy éve teljesen meghagyom.
8/18 anonim válasza:
Én meg pont a frissen borotvált punciért vagyok oda !
9/18 anonim válasza:
Szép az biztos úgy is,megnézném. Amúgy én férfiként nem borotválom.
10/18 anonim válasza:
Előző barátnőm is úgy hagyta,sőt kimondottan szőrös volt neki. Előtte csak olyan csajokkal voltam akiknek baba puncija volt de ez valahogy olyan érettséget sugároz vagy nemtudom. Igazából megszerettete velem vagyis azóta nem zavarna a fazon :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!