Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány orgazmusig szoktátok csinálni egy egy maszti során?
Figyelt kérdés
Esetleg van köztetek olyan aki el szokta nyújtani az orgazmust? Tehát az orgazmushoz közel megállsz és vársz egy picit majd megint csinálod.Vagy nálatok lányoknál ez nem szokás?ma 12:00
1/17 anonim válasza:
6 volt a legtöbb...de addigra be is pisiltem kétszer.
2/17 cinderella_ válasza:
Én, ha megállok, utána már felesleges folytatni, ott vége. 🙄🫤
3/17 anonim válasza:
4 orgazmusig általában. Szex közben több van és szeretem az orgazmus kontrollt. Magamnak ritkán csinálom de partnerrel nagyon élvezem.
6/17 anonim válasza:
Maszti az max 2 orgazmus. Viszont elhúzni szeretem, sokkal nagyobb az élvezet a végén. 18L
7/17 anonim válasza:
Szia, webcamos huncútkodáshoz lenne kedved? 35F
9/17 anonim válasza:
Mikor hogy. Van hogy 2 elég, van hogy sokáig csinálom és 6 nál több is van. 27N
10/17 anonim válasza:
1-től a nem tudom mennyiig, nem számolod olyankor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!