Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalnak ilyet pénzért, nem megalázó?
gyógy és svédmasszőr vagyok, most végeztem , tehát pályakezdő. Az első munkahelyem egy budapesti masszázs szalon. Több kolléga és kolléga nő is dolgozik itt., van aki már évek óta.
A próbaidőm lejárta után nem sokkal behívott magához egy kolléga aki a vendégeket osztja szét közöttünk és burkoltan megkérdezte, hogy van-e kedvem olyan törzsvendégeket fogadni akik VIP élményt szeretnének.
Nem értettem miről beszél, azt hittem ilyen csak a thai szalonokban van vagy a filmben. Beszélgettünk erről többet és nagyon megdöbbentem hogy miket tesznek egyesek. Ez nem etikátlan?
Jajj volt egy vicc...
muszáj, bocs, szóval két haver beszélget:
- képzeld nyitottam egy kupit, nem érdekel?
- de, mik az árak?
- orál 10, anál 20
- és punciba?
- olyan nincs, ez egy kis vállalkozás, egyelőre egyedül dolgozom.
Vannak olyan masszőrök, akiknek ez nem jelent problémát, a férfiak meg nyilván vevők rá, kinek nem esik jól egy boldog befejezés a masszázs után/közben? Ha ez nekik nem gond, akkor miért ne tennék meg egy kis plusz pénzért?
Én thai masszázson kaptam boldog befejezést, még kérdés nélkül is, aztán a gyógymasszőrrömmel évek alatt jutottunk el odáig, nyilván volt kölcsönös szimpátia, és win-win helyzet volt, aztán sajnos elköltözött külföldre. Azóta is keresek egy olyan masszőrt aki igazi gyógymasszőr, de ad egy kis plusz élményt, ritka kincs.
Van aki más lábához nem nyúl ezért elképzelhetetlennek tartja hogy pedikűrös legyen.
Kinek mi fér bele.
Nem etikátlan, mert a főnök megkérdezte hogy vállalnál-e ilyen "munkát" vagy sem. Nem kényszeríti rád, maradhatsz a sima masszázsnál. A főnököd nagyon korrekt volt.
Te nem vállalod, kapod a sima kuncsaftokat, az "extrás" meg megy azokhoz akik vállalják (s a vele járó pénz is, az extrából már nem vesz le a szalon jutalékot, az tisztán a tiéd). Te kapod majd a nőket, vagy a nagyon öreg fószereket, ők kapják a pasikat és az "extrákat" s két-háromszor annyit visznek haza havonta. Senki sem kényszerít, te döntöd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!