Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vállalnak ilyet pénzért,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vállalnak ilyet pénzért, nem megalázó?

Figyelt kérdés

gyógy és svédmasszőr vagyok, most végeztem , tehát pályakezdő. Az első munkahelyem egy budapesti masszázs szalon. Több kolléga és kolléga nő is dolgozik itt., van aki már évek óta.

A próbaidőm lejárta után nem sokkal behívott magához egy kolléga aki a vendégeket osztja szét közöttünk és burkoltan megkérdezte, hogy van-e kedvem olyan törzsvendégeket fogadni akik VIP élményt szeretnének.

Nem értettem miről beszél, azt hittem ilyen csak a thai szalonokban van vagy a filmben. Beszélgettünk erről többet és nagyon megdöbbentem hogy miket tesznek egyesek. Ez nem etikátlan?

nov. 29. 11:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Majd rájössz, hogy a vendégek -tippelek- legalább felét kb. csak ez érdekli :)
nov. 29. 12:07
 12/28 anonim ***** válasza:
59%
Semmi megalázó nincs benne, ha megéri a pénzt miért ne tehetnéd meg te is. Csak kézzel csinálni az nem sok, barátnőm szájjal vezeti le, szájba élvezéssel, de nem nyeli le!
nov. 29. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Én wellnessben voltam masszőr évekig, nálunk kifejezetten ezért voltunk ketten, mert a másik nem vállalta be még kézzel se, nem hogy szájjal...
nov. 29. 12:22
 14/28 anonim ***** válasza:
63%
10. Priviben megirnád milyen fura válaszokat kaptál? Köszönöm ha megteszed!
nov. 29. 12:26
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Az ex barátnőm is masszőr,ö is csinálta
nov. 29. 12:28
 16/28 anonim ***** válasza:
73%

Jajj volt egy vicc...

muszáj, bocs, szóval két haver beszélget:

- képzeld nyitottam egy kupit, nem érdekel?

- de, mik az árak?

- orál 10, anál 20

- és punciba?

- olyan nincs, ez egy kis vállalkozás, egyelőre egyedül dolgozom.

nov. 29. 12:30
 17/28 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos folyamatosan mocskolják a szakmát. Már gyógy masszőrt is rá akarnak venni, b.ssz.k meg, hova tartunk! K.rv.szhar vicc!
nov. 29. 12:44
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

Vannak olyan masszőrök, akiknek ez nem jelent problémát, a férfiak meg nyilván vevők rá, kinek nem esik jól egy boldog befejezés a masszázs után/közben? Ha ez nekik nem gond, akkor miért ne tennék meg egy kis plusz pénzért?

Én thai masszázson kaptam boldog befejezést, még kérdés nélkül is, aztán a gyógymasszőrrömmel évek alatt jutottunk el odáig, nyilván volt kölcsönös szimpátia, és win-win helyzet volt, aztán sajnos elköltözött külföldre. Azóta is keresek egy olyan masszőrt aki igazi gyógymasszőr, de ad egy kis plusz élményt, ritka kincs.

nov. 29. 13:12
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Van aki más lábához nem nyúl ezért elképzelhetetlennek tartja hogy pedikűrös legyen.

Kinek mi fér bele.

nov. 29. 13:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem etikátlan, mert a főnök megkérdezte hogy vállalnál-e ilyen "munkát" vagy sem. Nem kényszeríti rád, maradhatsz a sima masszázsnál. A főnököd nagyon korrekt volt.

Te nem vállalod, kapod a sima kuncsaftokat, az "extrás" meg megy azokhoz akik vállalják (s a vele járó pénz is, az extrából már nem vesz le a szalon jutalékot, az tisztán a tiéd). Te kapod majd a nőket, vagy a nagyon öreg fószereket, ők kapják a pasikat és az "extrákat" s két-háromszor annyit visznek haza havonta. Senki sem kényszerít, te döntöd el.

nov. 29. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!