Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalnak ilyet pénzért, nem megalázó?
gyógy és svédmasszőr vagyok, most végeztem , tehát pályakezdő. Az első munkahelyem egy budapesti masszázs szalon. Több kolléga és kolléga nő is dolgozik itt., van aki már évek óta.
A próbaidőm lejárta után nem sokkal behívott magához egy kolléga aki a vendégeket osztja szét közöttünk és burkoltan megkérdezte, hogy van-e kedvem olyan törzsvendégeket fogadni akik VIP élményt szeretnének.
Nem értettem miről beszél, azt hittem ilyen csak a thai szalonokban van vagy a filmben. Beszélgettünk erről többet és nagyon megdöbbentem hogy miket tesznek egyesek. Ez nem etikátlan?
Nézd meg a mai árakat.
Ezek mellett sajnos semmin nem lehet csodálkozni.
Szia!
nagyon sok masszás szalonban van "happy finish", azaz amikor kézzel kielégítik a vendéget.
Erre gondolsz?
Ezt neked kell tudni hogy neked belefér vagy sem. És hogy anyagilag hogy állsz jól jönne az a kis plusz pénz vagy sem?
Ha úgy vesszük az is egy masszázs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!