Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma sorsa mi lesz a végbelemben ha nem nyomom ki? Kifolyik lassan vagy képes felszívódni?
Figyelt kérdés
Garázsban, de fűtött helyen csinálnám ma egy ismerősömmel. Csak anál lenne belém élvezéssel. Utána nuku WC lehetőség, mert a családja a házban otthon és a tesójaék is. Csak ha haza értem utána tudnék elmenni WC-re de az vagy 1 óra onnan.nov. 29. 10:50
21/32 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok privátra, semmit se szeretnék senkivel, csak egy kérdést tettem fel és nem távkapcsolatot keresek.
Garázsban igen, ott volt rá lehetőség és szeretem az "extrém" helyeket. Volt már erdőben is, lépcsőházban is, bicikli tárolóban, autóban is stb. Volt persze luxus szobában is a volt barátommal. Még valami?
dec. 3. 10:52
23/32 anonim válasza:
Ha szereted az extrém helyeket, akkor miért nem élsz az ajánlatommal? Hogy lehet veled egyáltani ismerkedni?
25/32 anonim válasza:
Pest nagyon közel van, ha Pesti vagy.. Gyakran járok fel, ha esetleg meggondolod magad.
Velem jól járnál.
26/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok rib#nc mielőtt azt hinnéd.
dec. 3. 23:24
28/32 anonim válasza:
Semmi nem lesz, egyszerűen kifolyik onnan.
29/32 Bajer válasza:
Nem szívódik fel mert a végbélben nincs felszívódás, csak tárolni tudja a holmit. Legközelebb a vastagbélben van felszívódás. Ezért vissza kell tartani vagy ki kell üríteni. Ez már egyéni döntés kérdése.
30/32 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam a kúp felszívódik. Ha lázas voltam régebben, kúpot használtam. Nem jött ki.
Azóta túl vagyok ezen, nem volt gond.
dec. 15. 23:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!