Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma sorsa mi lesz a végbelemben ha nem nyomom ki? Kifolyik lassan vagy képes felszívódni?
Figyelt kérdés
Garázsban, de fűtött helyen csinálnám ma egy ismerősömmel. Csak anál lenne belém élvezéssel. Utána nuku WC lehetőség, mert a családja a házban otthon és a tesójaék is. Csak ha haza értem utána tudnék elmenni WC-re de az vagy 1 óra onnan.nov. 29. 10:50
12/32 A kérdező kommentje:
Elején fájt kicsit, de utána már nem éreztem fájdalmat csak teltségérzetet és feszítést, de kellemes értelemben.
nov. 30. 17:07
13/32 anonim válasza:
Fuj! Te is magasrol teszel a higieniara.
14/32 A kérdező kommentje:
Utána megfürödtem ahogy haza értem... Minden nap tusolok, látszik, hogy nem ismersz és azt sem tudod milyen vagyok.
nov. 30. 23:00
15/32 anonim válasza:
többször élveztek már belém ,a nagyja hamar távozik.papírtörlő a gyatyába az megoldja , egyszer viszont 3 an kúrtak meg egymásután konkrétan a tökömön csurgott lefelé az anyaguk.mikor haza értem a papírtörlő televolt és még mindíg fojt ki belőlem a cucc.zuhanyzás és kis felöblítés és kész is volt a dolog.a spermától sose lesz bajod a popiba eltűnik az onnan ,a nemi betegségektől viszont megeshet,hogy problémád lesz, felhagytam az ilyesmivel már örülök,hogy probléma nélkül megúsztam a kiváncsibiszex kalandjaimat.
17/32 A kérdező kommentje:
19.
dec. 2. 10:47
18/32 anonim válasza:
Tarthatnád magad kicsit többre is kérdező.
Egy garázsban seggbekúr egy "ismerősöd" ?
Nem ismerlek de biztosan többet érdemelsz. ;)
20/32 anonim válasza:
Kár, hogy választ nem kapok... Én írtam neked kérdező...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!