Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti ilyenkor mire gondoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ilyenkor mire gondoltok?

Figyelt kérdés

Őszintén elgondolkodtató. Fiúk (nem mondom, hogy férfiak, mert az a szó nem illik ide), mi jár a fejetekben, amikor privátban "zaklattok" egy szűz nőt?

Amikor valaki bizonyos kérdésre azt a választ adja, hogy 0 pasival volt még, vagy hogy sose sz*pott még esetleg hogy ő egy 26 éves szűz.... És ti mégis ráírtok.... Miért???

Komolyan azt hiszitek, hogy egy 50kg-os D kosaras cicababáról van szó, aki majd egyből alátok fekszik és úgy fog visítani mint a szűzoltós videókban??

Abba bele se gondoltok, hogy mondjuk egy plusz kilóval rendelkező, kis mellű csaj van a túloldalon??? Vagy direkt ezért írtok neki? Hogy még ti is belerúgjatok a földön fekvőbe?? Ki akarjátok használni gusztustalan módon? Videóra venni és lejáratni? Ugye tudjátok, hogy ez a gyerekes módszer csak a filmekben működik? A valóságban durva rendőrségi ügy lehet belőle!

nov. 28. 22:49
1 2
 11/18 Attila8890 ***** válasza:
38%

Nem èrtem ezt az előîtèletet, sohasem aljas rossz szàndèkkalnirtam rà egy szűz lànyra

Sokkal inkább azért hogy kölcsönös szimpátia esetén bevezethessem ebbe a csoda vilàgba amit szeretkezèsnek hîvnak

nov. 30. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet csak beképzeled magadnak ezeket a dolgokat?

.

" Ki akarjátok használni gusztustalan módon? Videóra venni és lejáratni? Ugye tudjátok, hogy ez a gyerekes módszer csak a filmekben működik? A valóságban durva rendőrségi ügy lehet belőle!"

.

Ezt honnan veszed?

nov. 30. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
attól függ miért írt rá lehet csak barátkozni akart lehet csak kapcsolatot keres és ha csak sexet szeretne az is teljesen normális. A nagy kérdés hogy te mit akarsz XD
nov. 30. 19:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Látom az értelmezés nagyon félre ment. Én egy kérdést tettem fel. Nem azt mondtam, hogy ezért írtak, hanem megkérdeztem, hogy ezért írtak??
nov. 30. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyien félreértettük akkor lehet a kérdéssel volt baj nem?
dec. 1. 07:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Az hogy két h_lye ír 10 kommentet az ne az én hibám legyen már. Ha valaki nem tudja a kérdőjelet értelmezni, az szintén nem a kérdés hibája. :D
dec. 1. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Akárhogy is van sz@rd le a privátokat.

( Videóra venni és lejáratni? ) ez miből jött le neked amúgy?

dec. 1. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jogos a kérdés ha valakit ismerek és 26 évesen szűz akkor én is megkérdezném hogy de miért ?

ebben semmi megalázó nincsen nagyon túlkomplikálod egyszerű érdeklődés mivel általában mindenki keres partnert rövid vagy hosszú távra.

"Abba bele se gondoltok, hogy mondjuk egy plusz kilóval rendelkező, kis mellű csaj van a túloldalon??? Vagy direkt ezért írtok neki? Hogy még ti is belerúgjatok a földön fekvőbe?? Ki akarjátok használni gusztustalan módon? Videóra venni és lejáratni? Ugye tudjátok, hogy ez a gyerekes módszer csak a filmekben működik? A valóságban durva rendőrségi ügy lehet belőle!"

ebből nekem az jön le hogy nem nagyon fogadod el magad lehet sokat is bántottak téged. Sajnálom ha így van de legyél azon hogy elfogadd önmagad és mások közeledését ne vedd rögtön támadásnak mert nagyon túlgondolod ezt gondolom okkal elővigyázatosabb vagy az emberekkel de ezzel azt is elfogod taszítani aki meg normális lenne veled.

dec. 5. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!