Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ilyenkor mire gondoltok?
Őszintén elgondolkodtató. Fiúk (nem mondom, hogy férfiak, mert az a szó nem illik ide), mi jár a fejetekben, amikor privátban "zaklattok" egy szűz nőt?
Amikor valaki bizonyos kérdésre azt a választ adja, hogy 0 pasival volt még, vagy hogy sose sz*pott még esetleg hogy ő egy 26 éves szűz.... És ti mégis ráírtok.... Miért???
Komolyan azt hiszitek, hogy egy 50kg-os D kosaras cicababáról van szó, aki majd egyből alátok fekszik és úgy fog visítani mint a szűzoltós videókban??
Abba bele se gondoltok, hogy mondjuk egy plusz kilóval rendelkező, kis mellű csaj van a túloldalon??? Vagy direkt ezért írtok neki? Hogy még ti is belerúgjatok a földön fekvőbe?? Ki akarjátok használni gusztustalan módon? Videóra venni és lejáratni? Ugye tudjátok, hogy ez a gyerekes módszer csak a filmekben működik? A valóságban durva rendőrségi ügy lehet belőle!
Nem gondolnám legalábbis én nem ezért írnék rá valakire aki szűz.
Bár még nem volt rá példa.
Én inkább a tapasztalatlanság miatt tenném az vonzana. Hogy én vezethetem be ebbe a csodálatos dologba amit szexnek hívunk.
"Abba bele se gondoltok, hogy mondjuk egy plusz kilóval rendelkező, kis mellű csaj van a túloldalon??? Vagy direkt ezért írtok neki?"
Ez csak a te agyad szüleménye.
Honnan kéne tudni egy kérdésből a kinézeted?
Nem értem miért a kinézete alapján gáz hogy irok valakire vagy nem. Én itt csevegni szoktam lányokkal, a személyisége a döntő, az hogy szűz nem igen számít ebben, nyilván gáz lenne 14 év alatti lányokkal, de ők meg nem is lehetnének itt.
Volt akivel találkoztam, 18 éves szűz csaj, arányosan duci, pici mellekkel, egy hosszabb kapcsolat lett belőle.
Megkérdehetted volna. Lehet írtam neked.
Azért mert hasonlóan tapasztalatlan vagyok, és korban ideális.
Amennyiben megvan a szimpátia, lehet felesleges, traumatizáló keresgélés helyett kitartunk egymás mellett és boldogan elvagyunk.
Az ilyeneknél lehet feltételezni, hogy nem is foglalt, és egy próbát megér. Én nem megbántani akartalak, ha esetleg írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!