Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is bejön Putyin?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejön Putyin?

Figyelt kérdés
Most többször is láttam a for you-mon, és annak ellenére, hogy undorodok tőle, mint politikustól és embertől...kinda smash👄 olyan kedves hangja van, meg úgy külsőre is nagyon jól néz ki. Nekem nagyon bejön. Más is van így?

nov. 28. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Jóval fiatalabb tőle? Csak érdekelne. F
nov. 28. 15:59
 2/11 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Nem jönnék össze idősebb férfival (max ilyen 6-7 év korkülönbség), de attól még Putyin jól néz ki🎀
nov. 28. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Akkor viszont nem értelek.
nov. 28. 16:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz?:o
nov. 28. 16:09
 5/11 Barnabas333 ***** válasza:
40%
Nekem mint férinek akkor jönne be, ha sok országra atomot lőne ki. Mivel hiányzik a csók és szeretet az életemből, nekem egy harmadik világháború lenne izgalmas...
nov. 28. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Én már többször álmodtam azt, hogy Putyin felesége vagyok. Azt is álmodtam már, hogy Trump és Hitler felesége is voltam. Egyik sem jön be, de néha megingatnak ezek az álmok.
nov. 28. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon ízléses vicc.
nov. 28. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Valahogy nem....
nov. 28. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Undorító féreg..
nov. 28. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
A fiatalabb Putyin nekem is
nov. 28. 20:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!