Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hármas szexnél nem zavar titeket, hogy ott van még egy férfi?
Akik rendszeresen csinálják azokat nyilvánvalóan nem zavarja - azért mennek bele :)
Azokat a beszállókat szokta zavarni akik szívük szerint inkább 1:1-ben lennének nővel, de máshogy nem jutnak p.nához és kényszerből viselik el a nő párjának a jelenlétét.
Nem zavar, sose zavart.
Lehet ennek az az oka, hogy az első szecuális élmény is ebből a felállásból volt 14 évesen😜
Nem zavar egy bizonyos fokig. Pl. az egyikünk hátulról dugja a csajt, a másik szájba, stb. Ez volt nekem az első alkalommal. Teljesen rá is kattantam annyira jó volt, persze hogy akartam mégegyszer csinálni.
De nem jött össze sehogyse fél évig, ezért rábeszéltem egy ismerősömet, hogy menjünk el együtt prostihoz, ezt kipróbálni.
Viszont a prosti, bár jól nézett ki, nem volt elég okos hogy figyelembe vegyen bizonyos "határokat", meg amúgyis, nagyon szabados hozzáállása volt (előtte még sosem voltam prostinál). Nagyin flegma is volt, folyton beszólogatott ránk. A másik srácot ez amúgy felvillanyozta, engem kevésbé..
Szóval kis játszadozás, meg dugás után hirtelen azon kaptam magam hogy egyszerre orálozik kettőnknek (felváltva akkor még). Ezt nagyon élveztem mert profi volt, de itt már kicsit zavart a másik srác közelsége. Gondoltam szóvá teszem ezt (finoman), de ettől csak beindult, egyáltalán nem törődött vele, és elkezdte összedörzsölni a farkamat a másik srác farkával, meg úgy szopott is közben. Én ekkor már hiába próbáltam volna tiltakozni mert elélveztem, erre kinevetett a csaj, hogy most tulajdonképpen egymás farkától élveztünk el.. Ez ilyen extra megalázó volt nekem. A másik srácnak utána a szemébe se tudtam nézni meg úgy magammal se tudtam mit kezdeni napokig. Végül azért túltettem magam rajta, és mostmár tudom hogy ez a hetero-bi-homo dolog nem ilyen fekete-fehér, lehetnek minimális átmenetek. Azóta bár nem volt ilyenben részem újra, de lassan kedvem lenne megint, és lehet nem zavarna annyira a másik férfi közelsége.
Én pl 2 lánnyal sokkal jobban élvezem, pedig rájuk figyelek inkább.
Ahol 1 lány van és 2 fiú, az olyan “mocskos” szex, nem az igazi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!