Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik a nőn ha rég volt férfivel?
Figyelt kérdés
Ha igen megpróbálnátok segíteni rajta? (férfiak csak)nov. 28. 11:04
12/20 A kérdező kommentje:
Feszültség, feltűnőbb viselkedés, harsányabb nevetés, kirívóbb öltözködés, pajkosabb pillantás.
nov. 28. 11:37
13/20 anonim válasza:
Pont ezt kérdeztem hogy kérdező te vagy akin segíteni kell.
14/20 anonim válasza:
#12: Ezek szerint vannak jelentkezők? :D
15/20 anonim válasza:
Hányan ajánlották fel privátban a segítségüket?
Be lehet állni a sorba? :)
17/20 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, akin látszik. Feltűnően kedvesebb olyankor a férfiakkal. De egyébként szerintem sokakon nem feltétlenül látszik.
Én nem feltétlenül arra gondolok, hogy segíteni kéne rajta, mert alapvetően kapcsolatot keresek, az alkalmi dolog, vagy barátság extrákkal nekem nem megoldás.
Szerintem férfiakon jobban látszik, ha nincs kapcsolatuk.
18/20 anonim válasza:
Egyébként ha szimpatikus, vagyunk olyan viszonyban és ő is szeretné, akkor persze, miért is ne?
19/20 anonim válasza:
Nálunk a cégnél lehet látni a nőkön. Tipik elvált nők mekkája. Feszültek, depressziósak és a munkájuk is olyan, amilyen. Kolléganőre nem szokásom rányomulni. 38/F
20/20 anonim válasza:
Ahhoz ismerni kell kicsit.
Ki tudja, lehet 1000 baja a magánéletében amitől idegbajos feszült
Az öltözködése nem függ ezzel össze. Ezt max kisgyerekkel rendelkező nőknél látom de testileg toppon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!