Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a minimum pénisz méret amire ha azt mondják hogy kicsi akkor az téves állítás ?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom ha egy 15 centis péniszt lekicsiznek az már baromság. És egy normál önbizalmú 15 centis méretű férfiről lepattan az ilyen mert tudja hogy nem kicsi már neki. Mondjuk egy 12-14 centis péniszre már lehet hogy igaz. De szerintem a 15 centi az alsó határ amire már nem jogos ha azt mondják hogy kicsi.nov. 27. 16:17
21/23 anonim válasza:
20#
Jól van re dolgod
De írtam szívesen várom a címeket.
Mert az biztos hogy itt az oldalon gyengék az emberkék sex téren.
Mert mindennap azt lehet olvasni a mérettel kapcsolatosan...
De hát van egy jó hírem!
Amit leírtam
22/23 anonim válasza:
Méret kérdések 12-14cm vagy ez alatt vannak kint 90%ban. Meg ezeket sem mindig más írja ki, pár ember szórakozik csak.
23/23 anonim válasza:
A férfiak 90%-ának kicsi a farka. De inkább 95%.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!