Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Van olyan, hogy direkt nem néztek meg egy nőt?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?nov. 27. 10:37
2/12 anonim válasza:
Igen, általában ha olyan szituáció van random emberekkel, akkor én el szoktam ügyelni arra, hogy elfordulok vagy direkt nem nézek oda. Szerintem taplóság úgy megbámulni a másikat, hogy kiesik a szemed.. de persze, kinek mi..
3/12 anonim válasza:
Van. Minél több a kamu meg a műanyag, annál kevesebb figyelmet szentelek rájuk. Nem azt kell erősíteni bennük, hogy minél jobban elfedik az egyébként szerethető, becsülhető valóságot annál "értékesebbek".
4/12 anonim válasza:
Tű pontos 3-as! Még kiegészíteném annyival, hogy akin látszik, hogy direkt arra kíváncsi, hogy te mennyire fogod megnézni. Na pont azokat sz@rom le a legjobban. :)
5/12 anonim válasza:
Van. Azokat a nőket nem nézem meg direkt, akik akarják, hogy megnézzem őket.
Illetve a másik, hogy ha már rápillantottam, de annyira visszataszító, mert annyira mű a nő, (fel van töltve a szája, túl van sminkelve, túl sok tetoválása van, túl nagy a műszempillája, plasztikáztatott, stb.), akkor egyszerűen undorodom a látványától is és nem akarom látni.
6/12 anonim válasza:
Pl kondiba, nem akarom hogy valami perverznek nézzenek aki a nők miatt ját oda. 😅 Igazából azt szeretem ha nincs senki.
8/12 anonim válasza:
Persze. Az életben elég sok olyan helyzet van, ahol futólag felmérni a másikat se fér bele, hanem mindenféle jelét kerülni kell annak, hogy vonzónak tartod az illetőt. Ha a pároddal vagytok, akárhol. Családi események, munkahelyi események tömkelege. Stb.
9/12 anonim válasza:
Nincs, de arra ügyelek hogy kulturáltan tegyem ne pedig zavaróan nyálcsorgatva.
10/12 mikeXxX válasza:
Van persze pont amiatt nem nézem meg mert hidegen hagy aminek egymillió oka lehet . 45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!