Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nőként van esélyem fiatalabb pasira, vagy ez tényleg csak a duma?
Figyelt kérdés
40 evés múltam, 6 hónapja elváltam. Egyetemi szerelem volt, elmúlt, jobbnak láttuk befejezni.
Azt gondolom, hogy most jött el az amiről az ember olvas,hogy életközepi fóbia.
Szeretném újraélnni a boldogságot, és igen, újra akarok egy fiatal, jóképű férfival szexelni.
Sokat olvasom, akár itt is, hogy összejött egy fiatalabb pasival, de én ezt nem tapasztalom.
Tényleg létezik ez, vagy csak sok a nagyszájú fiúk/lányok terjesztik?
nov. 26. 21:20
11/20 anonim válasza:
Akár itt, akár bármelyik társkeresőn találhatsz magadnak ilyen férfit. 38/F
12/20 anonim válasza:
Persze nem árt meglátogatni egy-két népszerű szórakozóhelyet.
13/20 anonim válasza:
Pont úgy ahogyan más nagy korkülönbséges kapcsolatnál! Korodat meghazudtolóan kiemelkedően jól kell kinézned!
Ha átlagos vagy, el is felejtheted!
14/20 anonim válasza:
Hosszu, tömött sorokban várnak (vágynak) rád. De aki ilyen korosztályu ilyen vágyakkal ö ha picit is tud ismerkedni, csajozni, már régen "elkelt". Akiknél csak az álmodozás van meg, náluk több biztatás, bátoritás szükséges, hogy merjenek az ismerkedés felé lépni. Legyél nyitott és minden ujjadra kerül egy tucat! Sok sikert!
15/20 anonim válasza:
A fiatal fiúk csak akkor fantáziálnak 40 éves nőről ha nagyon szexi milf
16/20 anonim válasza:
Tévedés. Nem tartom magam nagyon szexi milfnek, mégis simán tudnék fiatalabb pasikkal szexelni. Mint írtam korábban, egy hosszabb szexkapcsolatom volt is ilyen, de már inkább maradok a saját korosztályom környékén. Velük egyszerűen gördülékenyebb a kommunikáció. Nekem ez a tapasztalatom.
17/20 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, simán. Én anno 32 évesen baxtam hónapokig egy 43 éves hölgyet. Anyuka volt. Nagy élvezések történtek ott, fuhhh.
36F
18/20 anonim válasza:
Csak akkor fantáziálgatnak, ha még szüzek. Nem fogsz kaoni normális férfit! A férfi az férfi, nem "srác.
19/20 anonim válasza:
A korosztályodba már kikoptál, egy fiatal meg bármilyen lyukba beteszi, csak nedves legyen és meleg, s ezért dugják sokszor egymás s.gg.be.
20/20 mikeXxX válasza:
Még 40- es férfiként is működik ez a dolog az más kérdés hogy én nem a farkammal gondolkodok de ismerek közel 50 és nőt aki 20 éveseket hordja haza.45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!