Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nőként van esélyem fiatalabb pasira, vagy ez tényleg csak a duma?
Figyelt kérdés
40 evés múltam, 6 hónapja elváltam. Egyetemi szerelem volt, elmúlt, jobbnak láttuk befejezni.
Azt gondolom, hogy most jött el az amiről az ember olvas,hogy életközepi fóbia.
Szeretném újraélnni a boldogságot, és igen, újra akarok egy fiatal, jóképű férfival szexelni.
Sokat olvasom, akár itt is, hogy összejött egy fiatalabb pasival, de én ezt nem tapasztalom.
Tényleg létezik ez, vagy csak sok a nagyszájú fiúk/lányok terjesztik?
ma 21:20
1/13 anonim válasza:
40 múltam, volt hosszabb szexkapcsolatom egy 28 éves pasival. Szexpartnerkereső oldalon találtuk egymást. Szerintem nem nehéz fiatal pasit szerezni, ha csak szexre akarod.
2/13 anonim válasza:
Rengeteg fiatal pasi vágya egy 40 éves nŏ. Lesz kiből válogatni :)
4/13 anonim válasza:
Több huszonegynéhány éves pasi ismerősöm van akik ilyen korú hölgyekkel élnek együtt már évek óta!
8/13 anonim válasza:
Nagyszájú bhesz.ri mindegyik. De ha össze is jön, ne számíts jó szexre, mert 10 ből egy amelyik nem gyorstüzelő, s az az egy is lefordul rólad mint egy fáradt nyúl.
9/13 anonim válasza:
Azok a "fiatal pasik akik egy 40 es nővel élnek, azok kitartott selyemfiók. Nekem is van rengeteg ilyen nő ismerősöm. Mindegyik a férjétől megszabadult, házasságból szerzett pénzből finanszírozzák.
10/13 anonim válasza:
Simán tudsz partnert szerezni, ha csak az a célod.
Sok 6-10-15 évvel fiatalabb srác odavan már a gondolattól is, hogy egy érettebb nővel lehet együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!