Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt más is szex(szopás)-mániás lett, vagy csak rám hat így ? 🫣
Konkrétan olyat is megteszek önként, amitől előtte teljesen elzárkóztam (szájbaélvezés, lenyelés). Egész nap várom, hogy a férjem hazaérjen, hogy végre lepippanthassam, és nem állok meg, ha szól, hogy jönni fog, hogy a számba élvezhessen.
Múlt héten 2 egymás utáni nap is, míg a nagyobbik gyerek fürdött vagy tévézett, kapva az alkalmon spontán nekiálltam és leszoptam... Az első napon még nem is szólt, hogy el fog menni, de épp akkor álltam meg pici levegővételre mélytorkozás után, így a nagyja a hasára ment, de utána folytattam és letakarítottam a farkát, ami meg is lepte őt. Másnap pedig míg fürödtem, behívtam "hátat mosni", de ahogy elkezdte, én is nekiláttam a dolgomnak, és jó torkosan lecumiztam, a golyókat is beszippantottam, amit annyira nem szeret, de én megvoltam vadulva tőle. 😄 A végén szólt, hogy elfog menni, de én csináltam tovább, és nyeltem, ahogy jött. Ekkor már megjegyezte ő is, hogy nem szoktam én ilyeneket csinálni. Jópár hete már ez a "mániám" és ha napközben csak rágondolok, hogy mi lesz, ha hazajön, már áradok, mint a Duna, Tisza,... 🤭
Első terhességnél ugyanez volt, akkor próbálkoztam először azzal, hogy engedtem, hogy a számba menjen el, de akkor mindig kiköptem zsepibe, most nem érdekel.😄 Akkor szex is rengeteg volt, most az nem elsődleges. Anált, lehet 1 kezemen megtudom számolni hányszor csináltuk az évek alatt, de most azt is nagyon kívánnám, de ésszerű okok miatt inkább hanyagolom.
Más is volt így terhesség alatt, hogy többnyire csak szopni akart, és ennyire nagyon? És az a durva, természetesen előtte is volt orál, de nagyon ritkán volt hozzá kedvem, így többnyire csak kaptam, de nem adtam. Most ennek persze biztos örül a páciens, hogy kérnie sem kell, és rácuppannék bárhol-bármikor, és viszonzást sem várok.😄
Sejtettem, hogy lesz akinek hihetetlen lesz, mert nekem is fura, főleg, hogy ahogy írtam, az utóbbi kb.1 évben kérésre is ritkán csináltam, akkor sem nagy élvezettel, de nőként írtam a kérdést, és szóról szóra igaz.
Gondoltam, hátha van más is, akit így megbolondítottak a hormonok 😅
"és jó torkosan lecumiztam, a golyókat is beszippantottam"-ezt mégis hogy?
"Az első napon még nem is szólt, hogy el fog menni" szomorú, hogy a sokadik gyereket pottyantod ki, de nem tudod mikor megy el... nem érzed rajta...
Egyre nagyobb istennő vagy ez az igazság. Irigylem a férjedet.
Reméljük terhesség után is bevállalósabb maradsz.
Látszik hogy szereted a férjed és ez egy fantasztikus dolog főleg manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!